Facebook Pixel Ραγδαίες εξελίξεις: Παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην ΕΛ.ΑΣ. 30χρονος που φέρεται να χτύπησε τον οπαδό της ΑΕΚ
Life
| 2023-05-31 22:45:00

Ραγδαίες εξελίξεις: Παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην ΕΛ.ΑΣ. 30χρονος που φέρεται να χτύπησε τον οπαδό της ΑΕΚ

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις: Παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην ΕΛ.ΑΣ. 30χρονος που φέρεται να χτύπησε τον οπαδό της ΑΕΚ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση του οπαδού της ΑΕΚ που ξυλοκοπήθηκε έξω από το γήπεδο της Ένωσης και κατέληξε λίγες ημέρες αργότερα από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το lawandorder.gr, την Τετάρτη (31/5) πήγε μαζί με τον δικηγόρο του στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής ένας 30χρονος, ο οποίος παραδέχθηκε ότι ήταν αυτός που χτύπησε τον οπαδό της ΑΕΚ έξω από το γήπεδο στα επινίκια του τίτλου.

Ο άνδρας δεν συνελήφθη, παρέλαβε αντίγραφα της δικογραφίας και θα κληθεί από τον ανακριτή να δώσει εξηγήσεις. Θύμα και δράστης ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ίσως και άλλων ουσιών.

Το θύμα σύμφωνα με μαρτυρίες είχε χτυπήσει την σύντροφό του, η οποία είχε απομακρυνθεί για να ακολουθήσει η συμπλοκή με τον 30χρονο.

Παράλληλα, συνεχίζεται η έρευνα για τις ευθύνες προσωπικού του γενικού κρατικού νοσοκομείου Αθηνών που έδωσε εξιτήριο στο θύμα μετά από πέντε μέρες νοσηλείας και λίγες ώρες αργότερα εξέπνευσε συνέπεια των κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που είχε υποστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το αποκάλυψε ο Κετσετζόγλου: Έτσι πήρε Πήλιο η ΑΕΚ - "Δεν είναι στις 4-5 μεταγραφές που είπε ο Μελισσανίδης"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags