Σύμφωνα με όσα αναφέρει το lawandorder.gr, την Τετάρτη (31/5) πήγε μαζί με τον δικηγόρο του στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής ένας 30χρονος, ο οποίος παραδέχθηκε ότι ήταν αυτός που χτύπησε τον οπαδό της ΑΕΚ έξω από το γήπεδο στα επινίκια του τίτλου.
Ο άνδρας δεν συνελήφθη, παρέλαβε αντίγραφα της δικογραφίας και θα κληθεί από τον ανακριτή να δώσει εξηγήσεις. Θύμα και δράστης ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ίσως και άλλων ουσιών.
Το θύμα σύμφωνα με μαρτυρίες είχε χτυπήσει την σύντροφό του, η οποία είχε απομακρυνθεί για να ακολουθήσει η συμπλοκή με τον 30χρονο.
Παράλληλα, συνεχίζεται η έρευνα για τις ευθύνες προσωπικού του γενικού κρατικού νοσοκομείου Αθηνών που έδωσε εξιτήριο στο θύμα μετά από πέντε μέρες νοσηλείας και λίγες ώρες αργότερα εξέπνευσε συνέπεια των κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που είχε υποστεί.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο

