Facebook Pixel Sportdog.gr | Το τρικ του Πέτρου Φιλιππίδη για να γίνει ξανά πλούσιος - Ανακοίνωσε δύο κινήσεις που θα τον.. γλιτώσουν!
Life
| 2023-06-07 09:00:00

Το τρικ του Πέτρου Φιλιππίδη για να γίνει ξανά πλούσιος - Ανακοίνωσε δύο κινήσεις που θα τον.. γλιτώσουν!

Sportdog Team
Το τρικ του Πέτρου Φιλιππίδη για να γίνει ξανά πλούσιος - Ανακοίνωσε δύο κινήσεις που θα τον.. γλιτώσουν!

Βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη οικονομική θέση, ωστόσο φαίνεται πως βρήκε την λύση για να επιστρέψει και να κερδίσει πολλά χρήματα.

Την ώρα που το σπίτι του στο Σοφικό βγαίνει ξανά σε πλειστηριασμό, ο Πέτρος Φιλιππίδης ετοιμάζει το επόμενο βήμα που θα του φέρει ένα εισόδημα, δεδομένου ότι ακόμα και οι επαναλήψεις των σειρών που πρωταγωνιστούσε και από τις οποίες λάμβανε κέρδη έχουν πάψει να προβάλλονται.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέφερε η συνήγορός του Κική Πακιρτζίδου το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Πρωινό» ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει έρθει σε επαφή με εκδοτικούς οίκους και ετοιμάζει το πρώτο του βιβλίο.

«Θα κυκλοφορήσει βιβλίο μέχρι τα Χριστούγεννα»

«Το βιβλίο το έχει ξεκινήσει. Μου είπε τον τίτλο και με συγκίνησε. Δεν θα σας πω τον τίτλο. Πιστεύω θα κυκλοφορήσει μέχρι τα Χριστούγεννα. Δεν αφορά μόνο τη ζωή και το καλλιτεχνικό του κομμάτι αλλά θα μιλήσει για όλα τα πράγματα με ονόματα και γεγονότα», ανέφερε η γνωστή δικηγόρος για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ενώ σημείωσε πως θα γίνουν και οι απαραίτητες κινήσεις για να επιστρέψουν στην τηλεόραση οι σειρές που έχει πρωταγωνιστήσει, ώστε να πάρει κάποια χρήματα και επό εκεί.

Παράλληλα έγινε γνωστό πως ετοιμάζεται να δώσει την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, για να απαντήσει σε φίλους, εχθρούς και όσους βιάστηκαν να τον κατηγορήσουν είτε στην αίθουσα δικαστηρίου είτε μέσω της τηλεόρασηας!

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

 

Επιστροφή Φιλιππίδη - Αποκάλυψη Λιάγκα για μεγάλη πρόταση από κορυφαίο όνομα - Τι δουλειά κάνει σήμερα!

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη.

Όπως δήλωσε ο ηθοποιός έχει χάσει όλα τα περιουσιακά του στοιχεία και ζει με τη βοήθεια φίλων ενώ κάνει και μεταφράσεις θεατρικών έργων για να τα βγάλει πέρα. Ο δικηγόρος του ηθοποιού αποκάλυψε πως μεγάλοι θεατρικοί παραγωγοί του κάνουν προτάσεις για δουλειά αν αθωωθεί στο εφετείο.

Ο γνωστός δικηγόρος τόνισε μεταξύ άλλων: «Έχασε όλα τα υπάρχοντά του. Αλλά την αξιοπρέπειά του και το έργο του ως ηθοποιός και σκηνοθέτης δεν θα το χάσει ποτέ. Διάγει πολύ δύσκολο βίο, αλλά τον κρατάει όρθιο το Εφετείο όπου πιστεύει θα δικαιωθεί στο σύνολο της υπόθεσης.

Ζει από χρήματα που του δίνουν κάποιοι παλιοί συνεργάτες και μεταφράζοντας θεατρικά έργα από τα αγγλικά στα ελληνικά. Αισθάνονται πικρία για ορισμένους ανθρώπους που ήταν κοντά του και μας πιέζει να καταθέσουμε αγωγές για όσους είπαν ψέματα στο ακροατήριο και για αυτούς που τον συκοφαντούν. Προσπαθούμε να του εξηγήσουμε ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή,

Έχει προτάσεις από μεγάλους παραγωγούς και ιδιοκτήτες που έχουν θέατρα, για να γυρίσει. Με προϋπόθεση να αθωωθεί στο Εφετείο. Ο ίδιος δεν το σκέφτεται, γιατί είναι πολύ απογοητευμένος. Μου λέει συνέχεια πώς θα τους κοιτάξω στα μάτια, συναδέλφους μου που τόσα χρόνια ήταν σπίτι μου και έλεγαν τόσα για εμένα στο ακροατήριο. Είναι πολύ απογοητευμένος».

Ο Γιώργος Λιάγκας από την πλευρά του επιβεβαίωσε την είδηση και πρόσθεσε: «Μία πρόταση τη γνωρίζω και εγώ, από μεγάλο παραγωγό»!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags