Facebook Pixel Άλκης Καμπανός: Δίκη για την δολοφονία του Άλκη: Δήλωση Κούγια για την πρόταση της εισαγγελέως που θα συζητηθεί! (Vid)
Life
| 2023-06-07 13:43:00

Δίκη για την δολοφονία του Άλκη: Δήλωση Κούγια για την πρόταση της εισαγγελέως που θα συζητηθεί! (Vid)

Sportdog Team
Δίκη για την δολοφονία του Άλκη: Δήλωση Κούγια για την πρόταση της εισαγγελέως που θα συζητηθεί! (Vid)

Την ενοχή όλων των κατηγορουμένων στη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού πρότεινε η εισαγγελέας, κατά τη διάρκεια της μαραθώνιας αγόρευσή της.

Σε μία τοποθέτηση – καταπέλτη, έκανε λόγο για οργανωμένη και προσχεδιασμένη επίθεση, και από τους 12.

Ο συνήγορος της οικογένειας Καμπανού, Αλέξης Κούγιας, έκανε λόγο για μια εμβληματική υπόθεση με πραγματικά σημαντικές κοινωνικές προσεγγίσεις και προεκτάσεις. Μιλώντας στην ΕΡΤ, σημείωσε ότι αυτό που συμβαίνει στην υπόθεση αυτή είναι ένα τεράστιο γεγονός.

“Εγώ έχω μία υποχρέωση να σεβαστώ το τεκμήριο αθωότητας των κατηγορουμένων γιατί και οι 12 κατηγορούμενοι ισχυρίζονται ότι είναι αθώοι. Ένας εξ αυτών υποκρίθηκε ότι ομολογεί μία πράξη η οποία δεν επαληθεύεται ιατροδικαστικά λέγοντας ότι αυτός με ένα μαχαιράκι που είχε είναι αυτός που μαχαίρωσε το παιδί στον μηρό χωρίς να το θέλει και όλοι οι άλλοι είναι αθώοι. Βεβαίως ο αείμνηστος Αλέξης είχε 30 χτυπήματα, είχε πολτοποιημένο κεφάλι, είχε πολλά χτυπήματα στο σώμα του, στα πόδια του. Το άλλο το παιδί είχε 17 χτυπήματα, ενώ και το άλλο παιδί είχε επίσης χτυπήματα”, τόνισε.

Ο κ. Κούγιας μίλησε για νια κορυφαία εισαγγελέα, που υπηρετεί 21 χρόνια στο Σώμα και σημείωσε: “Μένεις πράγματι με ανοιχτό το στόμα όταν βλέπεις ότι υπάρχει εισαγγελική λειτουργός που προσεγγίζει κοινωνιολογικά μια τέτοια δίκη“.

Ωστόσο, ο κ. Κούγιας σημείωσε ότι η πρόταση της εισαγγελέως δεν σημαίνει ότι είναι και καταδικαστική απόφαση.

Πηγή: ertnews.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags