Facebook Pixel Άλκης Καμπανός: "Κόλαφος" η εισαγγελέας στη δίκη για Άλκη: "Πήγαν για να αφαιρέσουν όσες περισσότερες ζωές μπορούσαν..."
Life
| 2023-06-08 12:09:00

"Κόλαφος" η εισαγγελέας στη δίκη για Άλκη: "Πήγαν για να αφαιρέσουν όσες περισσότερες ζωές μπορούσαν..."

Sportdog Team
"Κόλαφος" η εισαγγελέας στη δίκη για Άλκη: "Πήγαν για να αφαιρέσουν όσες περισσότερες ζωές μπορούσαν..."

"Χτυπούσαν ανελέητα ένα ανθρώπινο κεφάλι όπως μια μπάλα στο γήπεδο. Η επίθεση τους ήταν κτηνώδης", επεσήμανε η εισαγγελέας, Κυριακή Κλιάμπα.

Συνεχίζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα είναι η δεύτερη μέρα αγόρευσης της Εισαγγελέως Κυριακής Κλιάμπα. Στην προηγούμενη δικάσιμο μίλησε μεταξύ άλλων για οργανωμένη και προσχεδιασμένη επίθεση με κοινό ανθρωποκτόνο δόλο, μια επίθεση με λυσσαλέο μίσος που είχε στόχο να αφαιρέσουν ανθρώπινη ζωή. Χαρακτήρισε δε εγκληματικές φυσιογνωμίες τους 12 κατηγορουμένους.

 

Το σχόλιο για την κατάθεση της ιατροδικαστού 

Όπως είχε προαναγγείλει η εισαγγελέας, θα ξεκινούσε την σημερινή της αγόρευση με τον σχολιασμό της κατάθεσης της ιατροδικαστού Λήδας Κοβάτση που ενήργησε την ιατροδικαστική εξέταση.

«Θα ήταν σοβαρή παράλειψη αν δεν σχολίαζα αυτή την κατάθεση λες και είχε κάποιο όφελος από αυτά που θα έλεγε» σημείωσε ξεκινώντας η Εισαγγελέας.

Μάλιστα σημείωσε ότι και στην περίπτωση του φίλου του Άλκη υπήρχε πρόθεση να αφαιρεθεί ανθρώπινη ζωή. «Χτύπημα στη βουβωνική χώρα μαρτυρά ανθρωποκτόνο δόλο. Το ότι απέτυχαν δε σημαίνει ότι δεν είχαν πρόθεση να σκοτώσουν σχολίασε για τα χτυπήματα προς τους φίλους του Άλκη» εξήγησε.

Όπως ανέφερε η κ. Κλιάμπα, ο αδικοχαμένος νέος έφερε πολλαπλά τραύματα που καταφέρθηκαν με διαφορά αιχμηρά αντικείμενα, κλωτσιές και μπουνιές. «Τον χτύπησαν ξανά και ξανά. Πήγαν για να αφαιρέσουν όσες περισσότερες ζωές μπορούσαν. Χτυπούσαν ανελέητα ένα ανθρώπινο κεφάλι όπως μια μπάλα στο γήπεδο. Η επίθεση τους ήταν κτηνώδης» επεσήμανε ακόμη.

Η αγόρευση είναι σε εξέλιξη…

Πηγή: Theopinion.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags