Facebook Pixel Ρόδος: Νέο βίντεο ντροπής από το Beach Bar στη Ρόδο - Δεν είναι μόνο ο σερβιτόρος στη θάλασσα - Δείτε το!
Life
| 2023-07-03 09:20:00

Νέο βίντεο ντροπής από το Beach Bar στη Ρόδο - Δεν είναι μόνο ο σερβιτόρος στη θάλασσα - Δείτε το!

Sportdog Team
Νέο βίντεο ντροπής από το Beach Bar στη Ρόδο - Δεν είναι μόνο ο σερβιτόρος στη θάλασσα - Δείτε το!

Κι όμως, αν νομίζετε πως το υποβρύχιο σερβίρισμα ήταν ό,τι χειρότερο είδατε, υπήρξε κι άλλο βίντεο τις τελευταίες ώρες...

Αντιδράσεις στα social media και σχόλια για τις συνθήκες εργασίας σε beach bar στη Ρόδο προκάλεσε βίντεο με ένα σερβιτόρο. 

Στο βίντεο, ένας σερβιτόρος φαίνεται σχεδόν να κολυμπά προκειμένου να πάει παραγγελία σε πελάτες, καθώς έχει μπει μέσα στη θάλασσα με το νερό να φτάνει σχεδόν στο στήθος. Οι εικόνες αυτές έχουν προκαλέσει πολλά σχόλια στα social media, ενώ αποτέλεσαν αφορμή για να ανοίξει εκ νέου η συζήτηση για τις συνθήκες εργασίας στον τουρισμό και την εστίαση. 

Το συγκεκριμένο περιστατικό φέρεται να καταγράφηκε σε γνωστό beach bar το οποίο βρίσκεται στην Καλλιθέα της Ρόδου. Για το ζήτημα αυτό έκανε ανάρτηση ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης. «Για το σχετικό περιστατικό έγινε ήδη επικοινωνία μου με τον ΣΕΠΕ και θα υπάρξουν οι αναγκαίοι έλεγχοι», έγραψε στο Twitter. 

Μετά τις αντιδράσεις πάντως και τα αμέτρητα ρεπορτάζ σε διαδίκτυο και τηλεόραση, υπήρξε η απάντηση του σερβιτόρου, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως πληρώνεται καλά και το κάνει με τη θέλησή του, ενώ τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησαν από το μαγαζί κι ένα ακόμα βίντεο. Σε αυτό φαίνονται οι σερβιτόροι να χορεύουν χαρούμενοι, ακόμα και μέσα στη θάλασσα, το οποίο όμως δεν σχολιάστηκε θετικά.

Στα social media υπήρξαν εκ νέου τρομερές αντιδράσεις, καθώς σχολίαζαν πως ουδείς είναι υποχρεωμένος και θέλει να… χορεύει με κέφι στο 8ωρο εργασίας του!

Ιδού το ΒΙΝΤΕΟ:
 

Ιδιοκτήτης του beach bar που προκάλεσε σάλο στη Ρόδο: «Το βίντεο το δημοσίευσε ψεύτικο προφίλ ανταγωνιστή που ήθελε να μου κάνει κακό» (vid)

Στην εκπομπή «Τώρα Μαζί» του OPEN μίλησε ο ιδιοκτήτης του beach bar στη Ρόδο, που έχει βρεθεί στο επίκεντρο μετά τις εικόνες με τον σερβιτόρο να πηγαίνει παραγγελία μέσα στη θάλασσα, κάτι που προκάλεσε την παρέμβαση του υπουργού Εργασίας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο επιχειρηματίας έκανα λόγο για μεμονωμένο περιστατικό και πως το όλο θέμα πήρε έκταση από ψεύτικο προφίλ ανταγωνιστή του στα social media, ο οποίος ήθελε να του κάνει κακό.

«Είμαι επιχειρηματίας 27 χρόνια και ποτέ μου δεν είχα ούτε μία καταγγελία. Όλοι ζητούν να έρθουν να δουλέψουν στα μαγαζιά μου γιατί ξέρουν ότι και πληρώνω καλά και το κλίμα συνεργασίας είναι πολύ καλό», ανέφερε αρχικά.

«Είναι δυνατόν να κάνει κάτι τέτοιο με το ζόρι ο εργαζόμενος; 5 χρόνια είναι εργαζόμενός μου. Είναι ένα μεμονωμένο γεγονός και το έκανε αυτό για να πάρει τα τυχερά του. Το παιδί αυτό παίρνει 3.000 ευρώ τον μήνα και αν ο πελάτης τού έταξε γερό πουρμπουάρ, μπήκε για να το πάρει», συνέχισε.

«Η στολή αυτή είναι αδιάβροχη αλλά γνωρίζω ότι το βίντεο το δημοσίευσε ψεύτικο προφίλ ανταγωνιστή που ήθελε να μου κάνει κακό και να στιγματιστεί η επιχείρησή μου», πρόσθεσε.

«Ήρθαν 10 επιθεωρητές και τα βρήκαν όλα νόμιμα. Όσο για τα τραπεζάκια, μπαίνουν και βγαίνουν, δεν είναι κατάχρηση. Ρώτησαν οι επιθεωρητές τους εργαζόμενους αν τους αναγκάζω να μπαίνουν στη θάλασσα και εκείνοι τούς είπαν πως το κάνουν για καλύτερο πουρμπουάρ. Δεν θέλω να κάνω άλλη δήλωση αλλά και ο εργαζόμενός μου τα ίδια θα σας πει», κατέληξε.

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags