Facebook Pixel Μάκης Δελαπόρτας - Πέτρος Φιλιππίδης: Ο Μάκης Δελαπόρτας είπε την σκληρή αλήθεια που δεν λέει κανείς για τον Φιλιππίδη - "Τον έχουν ανάγκη..."!
Life
| 2023-08-22 10:40:00

Ο Μάκης Δελαπόρτας είπε την σκληρή αλήθεια που δεν λέει κανείς για τον Φιλιππίδη - "Τον έχουν ανάγκη..."!

Sportdog Team
Ο Μάκης Δελαπόρτας είπε την σκληρή αλήθεια που δεν λέει κανείς για τον Φιλιππίδη - "Τον έχουν ανάγκη..."!

Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια, όμως ο γνωστός ηθοποιός παραμένει στην επικαιρότητα. Η παρουσία του όμως είναι απαραίτητη και κάποιους τους βοηθάει πολύ...
 

Ο Μάκης Δελαπόρτας έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου όπου και εστίασε μεταξύ άλλων σε όσα έφερε το ελληνικό κίνημα #metoo στο φως για τον χώρο του θεάτρου. Παράλληλα, ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε για τις επαναλήψεις των σειρών με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Πιστεύετε ότι μετά το metoo τα πράγματα για το θέατρο θα είναι καλύτερα;

Ναι, το πιστεύω ακράδαντα. Έπρεπε να σπάσουμε το απόστημα και νομίζω ότι από εδώ και πέρα θα ξεκινήσει μια νέα εποχή στο θέατρο. Στα δικά μου έργα, που ανέβαζα με μεγάλους θιάσους, ποτέ δεν σήκωσα τον τόνο της φωνής μου, ποτέ δεν πρόσβαλα κάποιον. Αυτό ήταν κάτι που είχα μάθει από τους παλιότερους. Ότι όλοι είμαστε μια ομάδα που παλεύουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Όποιος δεν μπορεί να συμβαδίσει με αυτό, αποχωρεί. Δεν χρειάζεται ούτε να τον προσβάλλουμε ούτε να τον κακοποιήσουμε.

Στην πορεία σας ήρθατε αντιμέτωπος με κακοποιητικές συμπεριφορές;

Οι γυναίκες των θιάσων, επειδή ήμουν πολύ μικρός, ήταν σαν δεύτερες μανάδες για μένα και οι άντρες με προστάτευαν. Οπότε δεν αντιμετώπισα τέτοιου είδους βαρβαρότητες.

Είστε υπέρ της επιστροφής των σειρών του Πέτρου Φιλιππίδη;

Με τον Πέτρο Φιλιππίδη έπαιζαν πάρα πολλοί ηθοποιοί που έχουν ανάγκη και τα ποσοστά από τις επαναλήψεις των σίριαλ, οπότε μόνο το κοινό μπορεί να αποφασίσει αν θα βλέπει αυτές τις σειρές. Τα κανάλια καλώς κάνουν για μένα που δείχνουν τις σειρές αυτές, γιατί δεν είναι ένας μονόλογος ενός ηθοποιού.

Η Βάνα Μπάρμπα έδωσε την είδηση της χρονιάς για Πέτρο Φιλιππίδη: "Μιλάω μαζί του και..." - Όλα τούμπα!

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε, σε συνέντευξή της για τις σχέσεις της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, τις συχνές επαφές που έχουν, αλλά και για το ενδεχόμενο επιστροφής του ως ηθοποιός, κάτι που τόσο ο ίδιος όσο και ο δικηγόρος του απέρριπτα κατηγορηματικά μέχρι σήμερα!

Αναλυτικά:

Πιστεύεις ότι πραγματικά ισοπεδώθηκαν καλλιτεχνικά ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης; «Νομίζω ότι όταν ξαναβγεί να δουλέψει ο Φιλιππίδης κάποιοι θα καταλάβουν το λάθος τους και ότι δεν γίνεται να γκρεμιστούν τέτοια ταλέντα. Όσο μεγάλα και εάν είναι τα κρίματά τους, το ταλέντο δεν χάνεται. Ο Κιμούλης, όπως είδατε, επανήλθε καλλιτεχνικά και ο κόσμος τον υποδέχτηκε με ανοιχτές αγκάλες, όσο και εάν σε κάποιους δεν αρέσει, αυτή είναι η αλήθεια».

Με τον Πέτρο Φιλιππίδη έχεις μιλήσει; «Φυσικά,  μιλάω συχνά μαζί του και δεν ασχολήθηκα καθόλου με κάποιες φοβιστικές τακτικές που έγιναν και σε εμένα και στο παιδί μου. Θα λέω την άποψή μου και θα την στηρίζω με παρρησία».

Πώς είναι η ψυχολογία του; «Αρχίζει να πατάει στα πόδια του σιγά – σιγά, κάποιοι που του έσκαψαν τον λάκκο και τον κατηγορούσαν, φάνηκε εκ των υστέρων ότι είχαν άλλο σκοπό στο πίσω μέρος του μυαλού τους και εκμεταλλεύτηκαν στην ουσία τη δημοσιότητα που πήραν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags