Facebook Pixel Το δράμα του Γιώργου Αγγελόπουλου λίγες ώρες πριν τον γάμο του - Το σοβαρό πρόβλημα που κρατάει κρυφό!
Life
| 2023-09-25 07:44:00

Το δράμα του Γιώργου Αγγελόπουλου λίγες ώρες πριν τον γάμο του - Το σοβαρό πρόβλημα που κρατάει κρυφό!

Sportdog Team
Το δράμα του Γιώργου Αγγελόπουλου λίγες ώρες πριν τον γάμο του - Το σοβαρό πρόβλημα που κρατάει κρυφό!

Γιατί καθυστέρησαν οι ετοιμαίες του γάμου του, η έκκλησή του για βοήθεια και η αποκάλυψη που έγινε σε τηλεοπτική εκπομπή...
 

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση καθώς στις 24 Σεπτεμβρίου θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό.

Ο Νίκος Αποστολόπουλος, ο σχεδιαστής που θα ράψει το γαμπριάτικο κοστούμι του Γιώργου Αγγελόπουλου, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες.

«Ευχόμαστε να έρθει αυτή η άγια στιγμή του γάμου, στις 24 Σεπτεμβρίου. Ετοιμάζουμε τώρα τις πρόβες, οι οποίες όμως έχουν καθυστερήσει λίγο γιατί είναι ασθενής η μητέρα του», είπε αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Όσον αφορά το κουστούμι του Γιώργου Αγγελόπουλου, ο Νίκος Αποστολόπουλος ανέφερε: «Έχει κάποιες προτιμήσεις ο Γιώργος Αγγελόπουλος, δεν έχει καταλήξει ακόμα όμως και ελπίζω αυτή την εβδομάδα να αποφασίσει γιατί αλλιώς θα πάει γυμνός. Εγώ θα επιμεληθώ τα πάντα, παπούτσια, πουκάμισα, ζωνάρια, παπιγιόν. Στις πρόβες ο Γιώργος Αγγελόπουλος έρχεται μόνος του, γιατί όπως εμείς δεν βλέπουμε το νυφικό έτσι και εκείνη δεν πρέπει να δει το κοστούμι».

Κλείνοντας, ο σχεδιαστής ρωτήθηκε και για κάποιους από τους καλεσμένους του γάμου, οι οποίοι δεν είναι αρκετά κοντά με το ζευγάρι, με τον ίδιο να απαντά:

«Σε ένα γάμο που είναι και ένα γεγονός με άτομα από την showbiz, πιστεύω είναι λογικό να πάνε και άνθρωποι οι οποίοι δεν είναι πολύ κοντά στο ζευγάρι, γιατί με αυτό τον τρόπο δείχνουν την εκτίμησή τους και τον σεβασμό τους».

 

Γιώργος Αγγελόπουλος: Έκκληση στο Instagram για τη μητέρα του - «Άμεση ανάγκη για αίμα...»

Δημόσια έκκληση απηύθυνε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο Instagram στις αρχές Αυγούστου καθώς η μητέρα του νοσηλευόταν σε ιδιωτική κλινική και χρειαζόταν βοήθεια.

Ο Ντάνος με ανάρτησή του ζητούσε από τους διαδικτυακούς ακολούθους να δώσουν αίμα στο νοσοκομείο Ιασώ Αθηνών για τη μητέρα του, Σουλτάνη Ουρανία.

«Άμεση ανάγκη για αίμα στο νοσοκομείο Ιασώ Αθηνών για την ασθενή Σουλτάνη Ουρανία. Όσοι μπορείτε να βοηθήσετε επικοινωνήστε στο 210 6184006 για να δώσετε αίμα στο παραπάνω όνομα της ασθενούς», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags