Facebook Pixel Νότης Σφακιανάκης: Εξαφάνιση Νότη Σφακιανάκη - Χτύπησε το τηλέφωνο 01.00 τη νύχτα και… - Η τελευταία φορά που επικοινώνησε!
Life
| 2023-09-22 22:09:00

Εξαφάνιση Νότη Σφακιανάκη - "Χτύπησε το τηλέφωνο 01.00 τη νύχτα και…" - Η τελευταία φορά που επικοινώνησε!

Sportdog Team
Εξαφάνιση Νότη Σφακιανάκη - "Χτύπησε το τηλέφωνο 01.00 τη νύχτα και…" - Η τελευταία φορά που επικοινώνησε!

Ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του και φίλος του, μιλάει πρώτη φορά για την απόφαση του τραγουδιστή να κλειστεί στο σπίτι του και για το τηλεφώνημα που του έγινε σε μία ακατάλληλη ώρα.
 

Μια αποκλειστική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» ο Γιώργος Μουκίδης.

Ο συνθέτης σχολίασε τις φήμες για την επιστροφή του Νότη Σφακιανάκη στη μουσική, ενώ δε μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον οποίο χαρακτήρισε «τραγουδιστάκι».

«Όλοι θέλουν (σ.σ. να επιστρέψει) και εγώ παραπάνω. Για μένα το πρόσφατο βίντεο με τον Νότη Σφακιανάκη δε σημαίνει ότι είναι διατεθειμένος να επιστρέψει μουσικά. Οι δηλώσεις του για την ''Χρυσή Αυγή'' παρεξηγήθηκαν από την κοινή γνώμη, δεν ήξερε για ποιους μίλαγε, και εκτέθηκε. Οι δημοσιογράφοι δεν είστε και τα καλύτερα παιδιά, όταν ''τσίμπησαν'' τον Νότη, αποκάλυψαν το όνομά του. Για άλλον, θα έλεγαν γνωστός τραγουδιστής».

Όπως λέει ο ίδιος:«Όταν ο Νότης ήθελε να πάω στο δικαστήριο δε με πήρε ο ίδιος, έβαλε μια τραγουδίστρια να με καλέσει μέσα στη νύχτα».

Ο γνωστός συνθέτης μίλησε για νέους τραγουδιστές και άνοιξε κόντρα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

«Δεν μπορούμε να βάλουμε τον Αργυρό κοντά στον Σφακιανάκη, δεν τον βλέπει καν ο Νότης. Ο Αργυρός διαφημίζει χάμπουργκερ και ο Νότης τραγουδάει. Τόση ανάγκη από λεφτά έχει; Αυτά τα ‘τραγουδιστάκια’ δεν είναι αληθινοί καλλιτέχνες. Ο Σφακιανάκης, για μένα, είναι ο τελευταίος των Μοϊκανών. Δύσκολα θα βγει καλλιτέχνης που να έχει τόσο βάρος».

Ο ίδιος μίλησε και για τη Δέσποινα Βανδή. «Δε θέλω να δώσω τραγούδια μου στη Βανδή. Είχαμε προσπαθήσει να δουλέψουμε μετά τον Φοίβο αλλά δεν προχώρησε και καλύτερα που δεν προχώρησε. Μακριά και αγαπημένοι».

 

Το παλάτι 6 εκατομμυρίων του Νότη Σφακιανάκη - Εδώ έχει... κρυφτεί - Κινδύνεψε να το χάσει για 300.000! (ΦΩΤΟ)

Ο Νότης Σφακιανάκης εμφανίστηκε για πρώτη φορά έπειτα από χρόνια, διαψεύδοντας ότι ζει απομονωμένος. Για πρώτη φορά η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1 κατέγραψε τον γνωστό τραγουδιστή έξω από το σπίτι που διαμένει για 15 ολόκληρα χρόνια μαζί με τη σύζυγό του και τον γιο τους Απόλλωνα.

 

Σήμερα, η συγκεκριμένη βίλα φαίνεται να κοστολογείται γύρω στα 6 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα πριν μερικά χρόνια το σπίτι του γνωστού τραγουδιστή είχε βγει στο...σφυρί για χρέη 300.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Freddo», ο Σφακιανάκης είχε μπει σε μια σκληρή δικαστική περιπέτεια εδώ και πολλά χρόνια, η οποία ξεκίνησε από τη στιγμή που δεν αναγνώρισε οφειλή σε ιδιώτη από το 1999, ο οποίος με τη σειρά του διεκδικούσε την πολυτελή βίλα του τραγουδιστή.

Ο Νότης αποσύρθηκε τόσο από τις πίστες όσο και από τις δημόσιες εμφανίσεις λίγο καιρό μετά την εμφάνιση της πανδημίας του κορονοϊού ενώ τελευταία δημόσια εμφάνισή του ήταν στη σύλληψή του τον Νοέμβριο του 2020, με τους φανατικούς θαυμαστές του να ανησυχούν για την υγεία του.

​​

Επιστρέφει ο Νότης Σφακιανάκης! Στο ΟΑΚΑ με πρόταση Γιαννακόπουλου - "Ομιλία και τραγούδι" - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αφού ολοκλήρωσε τις μεταγραφές στον μπασκετικό Παναθηναϊκό (αν και λείπει μία τελευταία όπως έχει πει ο ίδιος…) ετοιμάζεται για τη βόμβα του καλοκαιριού, η οποία δεν θα αφορά την ομάδα, αλλά θα συνδέεται με το ΟΑΚΑ!

Προ ημερών θυμίζουμε ότι ιδιοκτήτης της ΚΑΕ μέσω Instagram εξέφρασε για ακόμα μία φορά την εκτίμηση, την αγάπη και τη στήριξή του στον Νότη Σφακιανάκη που απουσιάζει από τα δρώμενα τα τελευταία χρόνια και έδωσε τη δική του ερμηνεία, σχετικά με τους λόγους που παραμένει μακριά από τα φώτα!

Ωστόσο, λίγα 24ωρα μετά έδειξε πως έχει πάρα πολύ… ζεστά το θέμα και όλοι γνωρίζουν, πως εάν αποφασίσει να ασχοληθεί με κάτι, δεν υπάρχει περίπτωση να μην δικαιωθεί!

Προ ημερών λοιπόν και μετά τις σχετικές αναρτήσεις, σε χαλαρή διάθεση ο Γιαννακόπουλος έκανε ζωντανή μετάδοση στο Instagram και συνομίλησε με ορισμένους θεατές.

Κάπου εκεί μάλιστα έβαλε το τραγούδι «Μα εγώ είμαι Έλληνας» με τα σχόλια να πέφτουν «βροχή».

Λίγο πριν κλείσει το live, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού ανέφερε το εξής: «Το Νότη θα τον καλέσουμε στο ΟΑΚΑ. Θα πει αυτά που έχει να πει που είναι πάντα σωστά κι άμα γουστάρει, θα τραγουδήσει.»

Δείτε σχετικό ΒΙΝΤΕΟ!

 

"Συλλαλητήριο" για Νότη Σφακιανάκη - Μισό εκατ. Έλληνες για την επιστροφή - Τρομερές αντιδράσεις! (ΦΩΤΟ)

Σε «θρίλερ» έχει εξελιχθεί η «εξαφάνιση» του Νότη Σφακιανάκη από τα «φώτα» της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια.

Φίλος και παλιός συνεργάτης του τραγουδιστή, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, ότι ο Νότης Σφακιανάκης έχει χωρίσει πλέον με τη γυναίκα που ήταν παντρεμένος από το 1991, την Κίλι Σφακιανάκη.

Πιο αναλυτικά, ο Σάκης Πιλάτος είπε: «Είμαι κολλητός φίλος του Νότη Σφακιανάκη, δούλεψα μαζί του 28 ολόκληρα χρόνια. Δεν έχω μιλήσει με τον Νότη, ξέρω ότι είναι στην Αθήνα. Ένας κοινός μας φίλος ξέρω ότι τον συναντάει, είναι καλά απλά δεν μιλάει με κανέναν».

«Είναι η απόφασή του και είναι σεβαστή. Μιλάω με τα παιδιά του και τη γυναίκα του. Μου λένε μια χαρά είναι. Τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν στην κηδεία της μητέρας του πριν από 3 χρόνια. Μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα με τη φωνή του, δεν πάει αλλού το μυαλό μου. Μου λένε είναι καλά, ότι έχει διάθεση, βγαίνει έξω κλπ. Έχει επιλέξει να είναι μόνος του. Ο Νότης Σφακιανάκης δεν μένει πια με τη γυναίκα του, έχουν χωρίσει» τόνισε ο Σάκης Πιλάτος για τον Νότη Σφακιανάκη.

Ο Νότης ωστόσο δεν είναι κάποιος τυχαίος καλλιτέχνης. Είναι ένας τραγουδιστής που μεγαλούργησε στις ελληνικές πίστες και ο οποίος γέμιζε κάθε βράδυ το μαγαζί, όχι με θεατές αλλά με... φανατικούς υποστηρικτές. Ο Σφακιανάκης έχει αγαπηθεί όσο λίγοι τραγουδιστές και για αυτό τις τελευταίες ημέρες έχει δημιουργηθεί μεγάλη κινητοποίηση και από απλούς ακροατές του, ώστε να επιστρέψει. 

Συγκεκριμένα, δημιούργησαν μία σελίδα στο facebook όπου ζητούν 500.000 Likes-υπογραφές, ώστε να το μεταφέρουν στο Σφακιανάκη, να του δείξουν πόσο τον στηρίζουν και να τον... πιέσουν έτσι να επιστρέψει στις πίστες και στο τραγούδι!

Ιδού:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags