Facebook Pixel Αλέξης Κούγιας: Σπαρακτική αποκάλυψη από Αλέξη Κούγια - Η γυναίκα που λάτρεψα σκοτώθηκε - Δεν γύρισα σπίτι μήνες! (Vid)
Life
| 2023-10-09 08:28:00

Σπαρακτική αποκάλυψη από Αλέξη Κούγια - "Η γυναίκα που λάτρεψα σκοτώθηκε - Δεν γύρισα σπίτι μήνες"! (Vid)

Sportdog Team
Σπαρακτική αποκάλυψη από Αλέξη Κούγια - "Η γυναίκα που λάτρεψα σκοτώθηκε - Δεν γύρισα σπίτι μήνες"! (Vid)

Ηταν μια καλλονή, με απίστευτη μόρφωση και σκοτώθηκε δύο μήνες μετά το γάμο τους. Για μήνες έμενε στο ξενοδοχείο...

Σε άγνωστες πτυχές της ιδιωτικής του ζωής αναφέρθηκε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, όταν αναφέρθηκε στον πρώτο του γάμο που έληξε με τραγικό τρόπο αλλά και στο ατύχημα που τον καθήλωσε επί 19 μήνες σε πλήρη ακινησία.

«Στα 18 μου είχα ένα ατύχημα με μηχανή που με καθήλωσε επί δεκαεννέα μήνες σε πλήρη ακινησία στο ΚΑΤ. Αν παρατηρήσετε το κεφάλι μου, θα διακρίνετε τα σημάδια όπως και τις ουλές που υπάρχουν ακόμα στα χέρια μου. Τότε νόμιζα ότι τελείωσαν όλα. Αναγκάστηκα να εγκαταλείψω μια πολύ σημαντική καριέρα ποδοσφαιριστή στην Α' Εθνική», εξομολογήθηκε ο ποινικολόγος.

Ο πρώτος του γάμος με το άσχημο τέλος

«Η πρώτη μου γυναίκα σκοτώθηκε δύο μήνες μετά τον γάμο μας. Τότε ήμουν τριάντα δύο ετών. Ήταν ένα πολύ μεγάλο πλήγμα. Ήταν μια καλλονή με απίστευτη μόρφωση, παιδεία και κουλτούρα. Το εξομολογούμαι για πρώτη φορά στη ζωή μου. Ήταν Ιταλοϊσραηλίτισσα. Παντρευτήκαμε με πολύ μεγάλες δυσκολίες, γιατί ο πατέρας της ήταν φανατικός Ισραηλίτης», πρόσθεσε αναφερόμενος στον πρώτο του γάμου που έληξε με τόσο τραγικό τρόπο. Ο κ. Κούγιας αποκάλυψε ότι αυτό που τον βοήθησε να σταθεί ξανά στα πόδια του ήταν η δουλειά του.

«Κατάφερα να σταθώ στα πόδια μου, ασχολούμενος αποκλειστικά με τη δουλειά. Έκανα ό,τι είχα κάνει μετά από το δικό μου ατύχημα, γιατί δεν σας κρύβω ότι και οι εξαιρετικές σπουδές μου οφείλονταν ως ένα βαθμό στο ότι ήμουν καθηλωμένος σε ένα κρεβάτι στο νοσοκομείο. Μετά το τραγικό δυστύχημα της συζύγου μου, μετέτρεψα τον πόνο σε εργασία. Έφυγα από το σπίτι όπου μέναμε στην Εκάλη και εγκαταστάθηκα σε ένα ξενοδοχείο στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, δίπλα από τα δικαστήρια. Δούλευα συνεχώς. Έπειτα, χρησιμοποιούσα έναν χώρο του γραφείου μου, στην οδό Σταδίου, ως υπνοδωμάτιο».

 

Γνωστός Έλληνας ποδοσφαιριστής - πρώην του ΠΑΟΚ - κυνηγάει δικαστικά τον Κούγια - Άγρια επίθεση! (Vid)

Ανοικτή παραμένει μία υπόθεση που διαδραματίστηκε πριν από δύο χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς ο Αλέξης Κούγιας είναι ακόμα στα δικαστήρια με έναν γνωστό Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Ο λόγος για τον Γιάννη Κάργα, νυν παίκτη της Ανόρθωσης και πρώην μεταξύ άλλων ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναχαϊκή, Πανιωνίου και ΑΕΛ, ο οποίος έχει κάνει μήνυση στον γνωστό ποινικολόγο και όπως τόνισε σε πρόσφατη συνέντευξή του, ακόμα βρίσκονται στα δικαστήρια.

Η μήνυση είναι για εξύβριση από τον τότε μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ στον τότε ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ μετά από ένα παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ο Κάργας υποστηρίζει πως του φώναζε «πουλητάρι» και κάποιες… κατάρες, γεγονός που επιβεβαίωσε τότε ο παρατητηρητής της Σούπερ Λιγκ.

Η σχετική απόφαση του αθλητικού δικαστή ανέφερε:

Β/ ΠΑΕ ΑΕΛ, Α. Κούγιας (διερμηνέας): «Βάσει των αναφερομένων στο από 15/5/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 15/5/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα» στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΛ-ΠΑΕ Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα: Επιβάλλει στην ΠΑΕ Α.Ε.Λ. τη χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων (10.000,00) ευρώ για την συμπεριφορά του β’ εγκαλούμενου και επιβάλλει στον Α. ΚΟΥΓΙΑ για τη πράξη, για την οποία κρίθηκε πειθαρχικώς ελεγκτέος τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) τη χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για τέσσερις αγωνιστικές.

Δείτε μετά το 46ο λεπτό όσα λέει ο Κάργας για το περιστατικό και γιατί η υπόθεση παραμένει ανοιχτή:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags