Facebook Pixel Γιώργος Λιάγκας - Πέτρος Φιλιππίδης: Ξέσπασμα Λιάγκα για Φιλιππίδη: "Υποκρισία, αυτά είναι ανοησίες - Έχω μία φωτογραφία και…" (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2023-10-14 11:56:00

Ξέσπασμα Λιάγκα για Φιλιππίδη: "Υποκρισία, αυτά είναι ανοησίες - Έχω μία φωτογραφία και…" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ξέσπασμα Λιάγκα για Φιλιππίδη: "Υποκρισία, αυτά είναι ανοησίες - Έχω μία φωτογραφία και…" (ΒΙΝΤΕΟ)

"Παρά τα όσα λέει ο Πέτρος, εμένα το ρεπορτάζ μου είναι διαφορετικό. Βγαίνει έξω, κάνει συναντήσεις και ψάχνεται"!

Στην επικοινωνία που έχουν με τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά τις σοβαρές καταγγελίες που έγιναν εις βάρος του, μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο Παύλος Χαϊκάλης που ήταν συμπρωταγωνιστής του στη σειρά 50-50!

«Είχα πρόταση για κεντρικό θέατρο, αλλά δεν την αποδέχθηκα. Δεν έχω πια καμία σχέση με το χώρο. Εμείς ξέρετε, οι ηθικά κατώτεροι άνθρωποι, σε σχέση με κάποιους άλλους, οι οποίοι είναι ηθικά ανώτεροι, δεν νομίζω ότι χρειαζόμαστε. Μας έχουν κατατάξει κάπου οπότε δεν είναι ανάγκη να συνεχίσουμε. Αφού έτσι το έθεσαν, έτσι το πήγαν και έτσι το έχτισαν τόσο καιρό.» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, ο οποίος επίσης είχε έρθει αντιμέτωπος με καταγγελίες παρενόχλησης.

Και πρόσθεσε: «Και δεν μπορεί να πάει κανείς κόντρα στο σύστημα. Ακόμα και κάποιοι άλλοι, οι οποίοι είπαν για μένα ότι ο Χαϊκάλης έχει φερθεί διαφορετικά, είπαν “μα δεν μπορούμε να πάμε κόντρα σε αυτό το σύστημα”. Εγώ τους καταλαβαίνω και επειδή καταλαβαίνω αφήνω τα πράγματα να εξελιχθούν όπως είναι. Δεν πειράζει…».

Τέλος, ο Παύλος Χαϊκάλης αποκάλυψε τις σχέσεις που έχει με τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Έχουμε επαφές. Κάποιες φορές μιλάμε για κάποια πράγματα, τον παίρνω τηλέφωνο, με παίρνει κι εκείνος. Ειδικά μετά που βγήκε το 50-50. Ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες. Δεν έχουμε καθημερινή επαφή. Για την υπόθεσή του δεν έχουμε πει πάρα πολλά. Είναι ένα ζήτημα που αφορά τον ίδιο και δεν μπορεί να μιλάει κάποιος τρίτος για εκείνον εξ ονόματός του. Δεν νομίζω να συναντηθούμε, πλέον ανεβαίνω σπάνια στην Αθήνα».

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολιάζοντας τη συνέντευξη αμέσως μετά αφού έδωσε ρεπορτάζ για τις τελευταίες κινήσεις του Φιλιππίδη, ξέσπασε κατά όσων παίρνουν αποστάσεις και... διαγράφουν φωτογραφίες από το παρελθόν.

«Εγώ δεν έκανα παρέα με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά ερχόταν και μας έδινε συνεντεύξεις. Αλλά στο Instagram έχω μία φωτογραφία μαζί του από την πρεμιέρα του στο θέατρο. Δεν το έχω κρύψει ποτέ. Γιατί να την κατεβάσω όμως όπως έκαναν πολλοί; Αυτοί που το κατεβάζουν είναι υποκριτές, τι σημαίνει ότι δεν πήγαν να τον δουν; Είναι ανοησίες αυτά, δηλαδή επειδή εσύ πήγες να τον δεις στο θέατρο, ευθύνεσαι για όσα έκανε πριν 5 χρόνια;

Μιλάνε μαζί του πολλοί ηθοποιοί. Ο Φιλιππίδης συζητάει μαζί τους πότε θα γυρίσει στο θέατρο, τι παράσταση μπορεί να κάνει. Άσχετα τι λέει και την πικρία, το ρεπορτάζ μου λέει ότι το σκέφτεται», ανέφερε όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο!

 

Αποκάλυψη-βόμβα Χαλκιά για Φιλιππίδη - Όλα τούμπα με τη νέα του ζωή - Λιάγκας: "Αυτό είναι είδηση"! (Vid)

Ο Τάσος Χαλκιάς κάθισε στην πολυθρόνα απέναντι από τον Γιώργο Λιάγκα το πρωί της Πέμπτης και οι δύο άνδρες συζήτησαν για πολλά. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν άργησε να μπει στην κουβέντα τους και μία από τις ερωτήσεις του παρουσιαστή είχε να κάνει με το γεγονός ότι ο νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε την σεξουαλική του ταυτότητα.

«Δεν συμφωνώ με το να βγαίνεις να δηλώνεις τη σεξουαλική σου ταυτότητα, χωρίς να υπάρχει λόγος. Γιατί ήταν υποχρεωμένος να το δηλώσει. Οποιαδήποτε σεξουαλική επιθυμία πρέπει να βγαίνουμε να το δηλώνουμε; Αυτό δεν παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα τα δικά μου; Αν το έκανε από τακτ και από ευγένεια για να μην το πουν μετά, είναι δικαιολογημένος ο ίδιος, οπότε να το κρίνω εγώ δεν έχει σημασία», είπε ο Τάσος Χαλκιάς.

«Η δική μου κρίση γενικότερα είναι ότι δεν υπάρχει λόγος κανείς να βγαίνει να δηλώνει τη σεξουαλική του ταυτότητα. Κανένας απολύτως. Είναι σαν να παραβιάζω ο ίδιος την κλειδαρότρυπά μου. Αφού δεν το κάνω ο ίδιος δεν θα πάρει το δικαίωμα και ο άλλος», σημείωσε ο Τάσος Χαλκιάς.

Όσον αφορά τον Πέτρο Φιλιππίδη τόνισε: Έχω μιλήσει μία φορά μαζί του μετά την δίκη και μου εξέφρασε την επιθυμία του να γυρίσει στη δουλειά. Φυσικά και θέλει να επιστρέψει. Ποιος δεν θα ήθελε; Ο Πέτρος κατά τη γνώμη πρέπει πρώτα να… καθαρθεί ολοκληρωτικά και μετά να βρει τον τρόπο να επιστρέψει. Προφανώς και θα υπάρχουν παραγωγοί που θα θέλουν να συνεργαστούν μαζί του. Αλλά από τον κόσμο θα είναι δύσκολο να τον δεχθεί, γιατί έχει φάει μεγάλη ρετσινιά. Αλλά αν καθαρθεί τελείως, τότε ο Πέτρος έχει τον τρόπο να βρει ξανά επαφή με τον κόσμο, γιατί υπάρχουν πολλοί που τον θέλουν πίσω. Αν κριθεί αθώος δεν θα μπορεί κάποιος να τον αμφισβητήσει».

Δείτε όλη τη συνέντευξη και όσα είπε για την Πέτρο Φιλιππίδη μετά το 16ο λεπτό:

 

"Παραβιάζω τη συμφωνία με Φιλιππίδη - Έχει μεγάλη πρόταση από… - Συνάντηση με κορυφαίους ηθοποιούς"!

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, είναι συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη και μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο ηθοποιός.

«Ψάχνει να βρει δουλειά αλλά αυτά που βγήκαν στη δημοσιότητα ότι θα ανοίξει καφενείο, ή θα γίνει ταξιτζής,  δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Είναι αποκύημα της φαντασίας και λέγονται για να δημιουργήσουν ντόρο» ανέφερε μεταξύ άλλων και αποκάλυψη κόντρα στη σχετική ρήτρα που του έχει βάλει ο γνωστός ηθοποιός, ότι ο Φιλιππίδης έχει προτάσεις για να γυρίσει στο θέατρο άμεσα, από αυτόν τον χειμώνα!  

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ μετά το 10ο λεπτό:

Βλέπουμε τις τηλεθεάσεις που κάνει. Ο κόσμος συνεχίζει να τον αγαπάει. Ο ίδιος όμως με έχει παρακαλέσει να μη μιλάω, καθώς δεν θέλει να γίνει θέμα στις πρωινές εκπομπές. Στόχος είναι να αθωωθεί για τις δύο απόπειρες βιασμού στο Εφετείο. Αυτό μόνο τον ενδιαφέρει, ώστε να πετάξει από πάνω του το στίγμα.

Τη βγάζει δύσκολα. Τα όσα ακούγονται για ταξιτζής και λοιπά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και είναι το μόνο που μπορώ να σας πω. Παραβιάζω τη συμφωνία που έκανα με τον Φιλιππίδη τώρα. Υπάρχουν σοβαρές προτάσεις από παραγωγούς του θεάτρου, ακόμα και για αυτόν τον χειμώνα, ώστε να δουλέψει, όμως τις απορρίψει.

Στόχος ζωής του Φιλιππίδη είναι αθώωσή του. Είναι στίγμα οι δύο απόπειρες. Δυστυχώς δεν έχει αλλάξει άποψη και είναι πολύ απογοητευμένος από τη στάση και την υποκρισία συναδέλφων του. Άσχετα αν τώρα του μιλάνε οι περισσότεροι και συναντιούνται μαζί του.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, όπως καταλαβαίνω από τις κουβέντες μαζί του, δεν θα μιλήσει ξανά μαζί του. Και ξέρω πως πριν ξεσπάσει όλη αυτή η καταιγίδα ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν σπίτι του δύο ημέρες πριν κι έτρωγαν. Άρα ποια αλήθεια ήξερα και για ποια αλήθεια μιλάει;

 

Η απόλυτη ανατροπή με τον Πέτρο Φιλιππίδη - Συνάντηση με Μαρινάκη και Αλαφούζο - Ανακοινώνουν ότι... (Vid)

Σε δύσκολη οικονομική κατάσταση έχει περιέλθει ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος τον περασμένο Φεβρουάριο καταδικάστηκε σε οκτώ χρόνια κάθειρξης για τις δύο απόπειρες βιασμού, στις οποίες ήταν κατηγορούμενος.

Ωστόσο, ο ηθοποιός θα παραμείνει ελεύθερος καθώς το δικαστήριο χορήγησε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση.

Έχοντας εγκαταλείψει την υποκριτική και χωρίς άλλες πηγές εσόδων ο Πέτρος Φιλιππίδης σκέφτεται ήδη την επόμενη ημέρα για να μπορέσει να ανταπεξέλθει.

Κάποιες πληροφορίες έκαναν λόγο ότι αποφάσισε είτε να γίνει οδηγός ταξί ή ιδιοκτήτης καφενείου στα Γιάννενα.

Ωστόσο ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος διέψευσε τα παραπάνω μιλώντας την Πέμπτη (14/9) στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ενώ αποκάλυψε ότι άνθρωποι του θεάτρου έχουν προσεγγίσει τον πελάτη του με προσφορές για δουλειά.

«Δεν έχει κανένα περιουσιακό στοιχείο, τα πάντα όλα εξαφανίστηκαν. Ψάχνει για δουλειά. Οι φίλοι και οι γνωστοί του πλέον έχουν επανέλθει. Όλοι μιλάνε μαζί του και οι μεγάλοι παραγωγοί και οι μεγάλοι σκηνοθέτες και ηθοποιοί, όλοι είναι δίπλα του».

Οι φήμες ότι θα γίνει ταξιτζής

«Αυτά ότι θα ανοίξει σουβλατζίδικο ή θα γίνει ταξιτζής δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, είναι αποκυήματα της φαντασίας, είναι ψευδείς ειδήσεις. Άνθρωποι του θεάτρου του έχουν ζητήσει ήδη να έρθει στα θέατρά τους και να πρωταγωνιστήσει σαν ηθοποιός.

«Συγκινήθηκε, αλλά αυτή τη στιγμή δεν αισθάνεται ότι μπορεί να επιστρέψει στο θέατρο έχοντας ακόμη 2 κατηγορίες για απόπειρες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Συνάντηση με Μαρινάκη, Αλαφούζο και όχι μόνο!

Παράλληλα, ο δικηγόρος του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βαγγέλη Μαρινάκη με αφορμή την απόφασή του να ερπιστρέψει το 50-50 στην τηλεόραση, ενώ αποκάλυψε πως σύντομα θα συναντηθεί τόσο με τον ιδιοκτήτη του MEGA όσο και με τον Γιάννη Αλαφούζο του ΣΚΑΪ, για να τους πείσει να επαναφέρουν τις σειρές με τον Φιλιππίδη!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags