Facebook Pixel Πέτρος Φιλιππίδης: Τεράστια ανατροπή με Πέτρο Φιλιππίδη - Σκάει ανακοίνωση-βόμβα!
Life
| 2023-11-10 22:54:00

Τεράστια έκπληξη με Πέτρο Φιλιππίδη - Σκάει ανακοίνωση-βόμβα!

Sportdog Team
Τεράστια έκπληξη με Πέτρο Φιλιππίδη - Σκάει ανακοίνωση-βόμβα!

Εξέλιξη που κανείς δεν περίμενε πριν από λίγο καιρό, όλα δείχνουν πως μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουμε μία μεγάλη είδηση…

Το καλοκαίρι επέστρεψαν στην τηλεόραση κάποιες από τις σειρές που πρωταγωνιστούσε στο παρελθόν ο Πέτρος Φιλιππίδης και οι οποίες είχαν… τιμωρηθεί λόγω των δικαστικών του περιπετειών και τώρα φαίνεται πως έρχεται και η δική του επιστροφή!

«Την επιστροφή στο θέατρο ο Πέτρος Φιλιππίδης τη σκέφτεται και τη συζητά» είχε δηλώσει πρόσφατα η δικηγόρος του και το ρεπορτάζ ανέφερε πριν από έναν μήνα πως ο ηθοποιός είχε δεχθεί κρούσεις, τις οποίες, αν και στην αρχή δεν ήθελε να συζητήσει, τις έβλεπε πλέον σοβαρά.

Μετά την όλη περιπέτεια, ο ηθοποιός είχε αποφασίσει να αποτραβηχτεί τελείως από το θέατρο. Ο χρόνος που έχει περάσει, καθώς και το γεγονός ότι δεν έχει άλλους οικονομικούς πόρους, έχοντας χάσει όλα τα περιουσιακά του στοιχεία, τον οδήγησαν σε δεύτερες σκέψεις, ιδίως λόγω της επιμονής των δικών του ανθρώπων, αλλά και συγκεκριμένων προτάσεων.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία 24ωρα, ο Φιλιππίδης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για να επιστρέψει στη σκηνή και μάλιστα αυτό αναμένεται να γίνει τον Ιανουάριο, σε θέατρο της Αθήνας!

Είδηση βόμβα που θα φέρει και αντιδράσεις, εφόσον επιβεβαιωθεί και δεν αλλάξει κάτι…

Ξέσπασμα Λιάγκα για Φιλιππίδη: "Υποκρισία, αυτά είναι ανοησίες - Έχω μία φωτογραφία και…" (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην επικοινωνία που έχουν με τον Πέτρο Φιλιππίδη μετά τις σοβαρές καταγγελίες που έγιναν εις βάρος του, μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο Παύλος Χαϊκάλης που ήταν συμπρωταγωνιστής του στη σειρά 50-50!

«Είχα πρόταση για κεντρικό θέατρο, αλλά δεν την αποδέχθηκα. Δεν έχω πια καμία σχέση με το χώρο. Εμείς ξέρετε, οι ηθικά κατώτεροι άνθρωποι, σε σχέση με κάποιους άλλους, οι οποίοι είναι ηθικά ανώτεροι, δεν νομίζω ότι χρειαζόμαστε. Μας έχουν κατατάξει κάπου οπότε δεν είναι ανάγκη να συνεχίσουμε. Αφού έτσι το έθεσαν, έτσι το πήγαν και έτσι το έχτισαν τόσο καιρό.» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, ο οποίος επίσης είχε έρθει αντιμέτωπος με καταγγελίες παρενόχλησης.

Και πρόσθεσε: «Και δεν μπορεί να πάει κανείς κόντρα στο σύστημα. Ακόμα και κάποιοι άλλοι, οι οποίοι είπαν για μένα ότι ο Χαϊκάλης έχει φερθεί διαφορετικά, είπαν “μα δεν μπορούμε να πάμε κόντρα σε αυτό το σύστημα”. Εγώ τους καταλαβαίνω και επειδή καταλαβαίνω αφήνω τα πράγματα να εξελιχθούν όπως είναι. Δεν πειράζει…».

Τέλος, ο Παύλος Χαϊκάλης αποκάλυψε τις σχέσεις που έχει με τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Έχουμε επαφές. Κάποιες φορές μιλάμε για κάποια πράγματα, τον παίρνω τηλέφωνο, με παίρνει κι εκείνος. Ειδικά μετά που βγήκε το 50-50. Ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες. Δεν έχουμε καθημερινή επαφή. Για την υπόθεσή του δεν έχουμε πει πάρα πολλά. Είναι ένα ζήτημα που αφορά τον ίδιο και δεν μπορεί να μιλάει κάποιος τρίτος για εκείνον εξ ονόματός του. Δεν νομίζω να συναντηθούμε, πλέον ανεβαίνω σπάνια στην Αθήνα».

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολιάζοντας τη συνέντευξη αμέσως μετά αφού έδωσε ρεπορτάζ για τις τελευταίες κινήσεις του Φιλιππίδη, ξέσπασε κατά όσων παίρνουν αποστάσεις και... διαγράφουν φωτογραφίες από το παρελθόν.

«Εγώ δεν έκανα παρέα με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά ερχόταν και μας έδινε συνεντεύξεις. Αλλά στο Instagram έχω μία φωτογραφία μαζί του από την πρεμιέρα του στο θέατρο. Δεν το έχω κρύψει ποτέ. Γιατί να την κατεβάσω όμως όπως έκαναν πολλοί; Αυτοί που το κατεβάζουν είναι υποκριτές, τι σημαίνει ότι δεν πήγαν να τον δουν; Είναι ανοησίες αυτά, δηλαδή επειδή εσύ πήγες να τον δεις στο θέατρο, ευθύνεσαι για όσα έκανε πριν 5 χρόνια;

Μιλάνε μαζί του πολλοί ηθοποιοί. Ο Φιλιππίδης συζητάει μαζί τους πότε θα γυρίσει στο θέατρο, τι παράσταση μπορεί να κάνει. Άσχετα τι λέει και την πικρία, το ρεπορτάζ μου λέει ότι το σκέφτεται», ανέφερε όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags