Facebook Pixel Βόμβα Αναστασίου! Ποιο κορυφαίο όνομα τελειώνει;
| 2015-09-15 11:00:00

Βόμβα Αναστασίου! Ποιο κορυφαίο όνομα τελειώνει;

Βόμβα Αναστασίου! Ποιο κορυφαίο όνομα τελειώνει;

Σκούπα ετοιμάζεται να πάρει ο προπονητής του Παναθηναϊκού! Είναι αποφασισμένος να στείλει στο σπίτι του όποιον κάνει αγγαρεία στο γήπεδο! Καυτό ρεπορτάζ από το Κορωπί!

Δραστικά μέτρα αναμένεται να πάρει ο Γιάννης Αναστασίου για να γυρίσει το κλίμα στον Παναθηναϊκό.

Ο προπονητής του Τριφυλλιού πήρε το ελεύθερο στη χθεσινή συνάντηση κορυφής να κάνει ό,τι χρειάζεται προκειμένου να αλλάξει το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας και η αρχή θα γίνει με τον παραγκωνισμό κάποιων παικτών που αποδεδειγμένα δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του συλλόγου.

Σε συνέχεια του χθεσινού αποκλειστικού ρεπορτάζ του SportDog, με τίτλο "Παίρνει «κεφάλια» ο Αναστασίου!", στο οποίο αναφέραμε ότι ο Έλληνας τεχνικός έχει απογοητευτεί με αρκετούς ποδοσφαιριστές, μέσα στους οποίους βρίσκεται και ο Μλάντεν Πέτριτς, νεότερες πληροφορίες από το Κορωπί συμφωνούν ότι ένα ακόμα κορυφαίο όνομα της ομάδας αναμένεται να πάει στην εξέδρα.

Ο λόγος για τον Ντάνιελ Πράνιτς, ο οποίος μπορεί τράβηξε όλα τα φώτα της δημοσιότητας με το ξέσπασμά του μετά την ήττα από τον Πανιώνιο, ωστόσο φαίνεται ότι δε ...συγκίνησε ούτε τον προπονητή του ούτε τη διοίκηση.

Ο Γιάννης Αναστασίου θεωρεί ότι ο Κροάτης δεν μπορεί να προσφέρει στην ομάδα βάσει της εμπειρίας και της αξίας του και θεωρείται δεδομένο ότι θα μείνει εκτός από τα επόμενα παιχνίδια του Τριφυλλιού.

Το ίδιο, βέβαια, θα συμβεί και με άλλους παίκτες που μέχρι στιγμής έπαιζαν βασικοί, ενώ λέγεται ότι ο προπονητής έχει στο μυαλό του κι άλλες εκπλήξεις όσον αφορά την 11άδα, καθώς σκοπεύει να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές σε πρόσωπα και σύστημα. Οι επόμενες προπονήσεις και αποστολές αναμένεται να φανερώσουν τα πλάνα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Απίστευτα σκηνικά με Αναστασίου και Ρισβάνη!
 

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags