Δύο συλλήψεις προέκυψαν για το οπαδικό επεισόδιο στη Νέα Μηχανιώνα της Θεσσαλονίκης, παρά το ότι αρχικά είχε γίνει γνωστό πως αφέθηκαν ελεύθερα και τα 12 άτομα που είχαν προσαχθεί.

Όπως προκύπτει, οι συλληφθέντες είναι ένας 23χρονος κι ένας 24χρονος, με την εμπλοκή τους στο επεισόδιο να ταυτοποιείται από την έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους Θεσσαλονίκης και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης με την εις βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία για ληστεία, σωματικές βλάβες και παραβάσεις συνδεόμενες με την αθλητική βία.

Οι παθόντες είναι δύο αδέρφια, ένας 37χρονος κι ένας 42χρονος για την ακρίβεια και οι οποίοι ήταν φίλοι του Άρη, δεχόμενοι την επίθεση κι ενώ έκαναν τζόκινγκ στο λιμάνι της Νέας Μηχανιώνας, με τους δράστες να έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους. Αφού φώναξαν οπαδικά συνθήματα, χτύπησαν τα θύματα, αφαιρώντας τη ζακέτα ενός εξ αυτών, που έφερε διακριτικά της ομάδας του Άρη.

Ο ένας τραυματίστηκε κάτω από το αριστερό μάτι, στο μέτωπο και στο πίσω μέρος του κεφαλιού, ενώ ο άλλος στο σαγόνι και στην πλάτη, με τα θύματα, πάντως, να μην θέλουν να μεταβούν στο νοσοκομείο.

Οι αρχές, από την πλευρά τους, συνεχίζουν την έρευνα, μια και στο συμβάν φαίνεται να ενεπλάκησαν δέκα άτομα.