Facebook Pixel Aνατρέπει τον εαυτό του από συνήθεια!
Life
| 2012-11-02 13:14:00

Aνατρέπει τον εαυτό του από συνήθεια!

Aνατρέπει τον εαυτό του από συνήθεια!

Λόγω κεκτημένης ταχύτητας, κατά τη διάρκαια της θυελλώδους συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, πήρε το λόγο και αμφισβήτησε την ηγεσία της παράταξης, απειλώντας με αποχώρηση!

Σε ένα οργανωμένο σχέδιο ανατροπής του ίδιου και της ηγεσίας της παράταξης, συμμετείχε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αφού κατά τη χθεσινή του ομιλία, φάνηκε καθαρά, ότι έχει προσχωρήσει στην ομάδα των βουλευτών που αμφισβητούν ανοιχτά την ηγεσία του ίδιου.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κατηγόρησε τον εαυτό του για «έλειμμα αποφασιστικότητας» ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην απουσία του ίδου από την κρίσιμη ψηφοφορία στη Βουλή, που όπως είπε «έπληξε την εικόνα της παράταξης».

Απαντώντας στον εαυτό του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μίλησε για οργανωμένο σχέδιο ανατροπής του που θυμίζει τις μεθόδους άλλων εποχών, ένα χρόνο πριν και κατηγόρησε τους βουλευτές που έχουν συνταχθεί μαζί του ως προδότες της παράταξης.

Στη δευτερολογία του ο Ευάγγελος Βενιζέλος που αμφισβητεί τον πρόεδρο Ευάγγελο Βενιζέλο, διέψευσε τα περι οργανωμένου σχεδίου και αποκάλεσε τον εαυτό του «μέλλοντα αρχηγό της δημοκρατικής παράταξης που θα ξανακάνει το ΠΑΣΟΚ μεγάλο». Στη συνέχεια άνοιξε συμβολικά πανό κατά των μέτρων δηλώνοντας ότι θα τα καταψηφίσει ενώ πέταξε εναντίον του εαυτού του και ένα κυπελάκι καφέ!

Στη συνέχεια πήρε το λόγο η Φώφη Γεννηματά, που προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα, ενώ λίγο πριν το τέλος της συνεδρίασης, δήλωσε ότι ανεξαρτητοποιείται το ίδιο το κτίριο της Ιπποκράτους, που αποχώρησε, αφήνοντας την κοινοβουλευτική ομάδα να συνεδριάζει στην ύπαιθρο.

Πηγή: protagon.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags