Facebook Pixel Πολύ ξύλο στο δικαστήριο
Life
| 2013-11-26 17:20:00

Πολύ ξύλο στο δικαστήριο

Πολύ ξύλο στο δικαστήριο

Σκηνές ροκ εκτυλίχθηκαν χθες στην αίθουσα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, όπου διεξάγεται η δική της σπείρας των απαγωγέων που κρατούσαν ομήρους χρυσοχόους και επιχειρηματίες μέχρι να αποσπάσουν λύτρα από τις οικογένειές τους.

Την ώρα που η Ε.Μ., μία εκ των βασικών μαρτύρων, κατέθετε στο δικαστήριο περιγράφοντας με δάκρυα στα μάτια τις τραγικές που έζησε επί 25 ολόκληρες ημέρες στα χέρια των αδίστακτων κακοποιών, συγγενής του θύματος δεν άντεξε και μαινόμενος υπερπήδησε τα ξύλινα κιγκλιδώματα και επιτέθηκε με γροθιές στους κατηγορούμενους.

Το οργισμένο ξέσπασμα του πυροδότησε την άμεση αντίδραση και των υπόλοιπων θυμάτων και συγγενών που βρίσκονταν στο ακροατήριο, με αποτέλεσμα η αίθουσα να μετρατραπεί σε πεδίο μάχης.

Οι συγγενείς εκτόξευσαν καρέκλες προς την πλευρά των κατηγορούμενων, ενώ, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους, οι μόλις τρεις αστυνομικοί που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στη Δ70Ε αίθουσα του πρώτου ορόφου του Εφετείου δεν ήταν αρκετοπί για να "αναχαιτίσουν" το οργισμένο πλήθος.

Ακολούθησαν πρωτόγνωρες σκηνέςσ τα δικαστικά χρονικά, με τους συγγενείς να χτυπούν με γροθιές και κλοτσιές όποιον κατηγορούμενο έβρισκαν μπροστά τους. Η έδρα του δικαστηρίου αποχώρησε κατευθείαν, ενώ οι συνήγοροι επιχείρησαν μάταια να κατευνάσουν τα πνεύματα.

Εν τέλει, η τάξη στο δικαστήριο αποκαταστάθηκε με την επέμβαση των αστυνομικών που βρίσκονταν στις υπόλοιπες αίθουσες του ορόφου, οι οποίοι ακούγοντας τη φασαρία έσπευσαν να συνδράμου.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags