Facebook Pixel Αίσιο τέλος στο θρίλερ με την απαγωγή Καραμολέγκου!
Life
| 2014-01-15 18:29:00

Αίσιο τέλος στο θρίλερ με την απαγωγή Καραμολέγκου!

Αίσιο τέλος στο θρίλερ με την απαγωγή Καραμολέγκου!

Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ με την απαγωγή του επιχειρηματία Μανώλη Καραμολέγκου στα Μεσόγεια το βράδυ της Τρίτης, καθώς ο ένας εκ των απαγωγέων παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα Κερατέας, όπου βρίσκεται και ο επιχειρηματίας, καλά στην υγεία του.

Ένας εκ των δραστών παραδόθηκε, ενώ ο επιχειρηματίας βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα της Κερατέας. Οι απαγωγείς απαίτησαν λύτρα 2.000.000, ενώ θυμίζουμε ότι πρόσφατα η εταιρεία Καραμολέγκου, ζήτησε και έλαβε ομολογιακό δάνειο για την επέκταση της επιχειρηματικής της δραστηριότητας, ύψους 2.300.000 ευρώ.

Η αστυνομία προσπάθησε να διατηρήσει υπό καθεστώς άκρας μυστικότητας την επιχείρηση, καθώς εκφράζονταν φόβοι για τη ζωή του απαχθέντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άτομα, που επέβαιναν σε μηχανή, του έκλεισαν το δρόμο, τον ακινητοποίησαν και επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό του, με το οποίο και διέφυγαν. Η μέθοδος αυτή προσομοιάζει στον τρόπο, που είχαν ενεργήσει οι δράστες κατά την απόπειρα απαγωγής του γόνου της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, Μαρτίνου, πριν από μερικές εβδομάδες, στη Βούλα.

Η Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος Α.Ε., αναφέρε σε ανακοίνωσή της νωρίτερα πως "σε συνέχεια δημοσιευμάτων που εμπλέκουν τον ιδιοκτήτη της Αρτοβιομηχανίας Καραμολέγκος A.E., κ. Εμμ. Καραμολέγκο, σε υπόθεση απαγωγής, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι υπάρχει σε εξέλιξη αστυνομική έρευνα.

Σε κάθε περίπτωση, η λειτουργία της Αρτοβιομηχανίας Καραμολέγκος Α.Ε. συνεχίζει απρόσκοπτα".


Πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags