Facebook Pixel Τίτλοι τέλους για τα Google Videos
Life
| 2011-05-02 11:24:00

Τίτλοι τέλους για τα Google Videos

Τίτλοι τέλους για τα Google Videos

Αν είστε χρήστης της υπηρεσίας Google Videos και διατηρείτε λογαριασμό και videos στους servers της, τότε αυτή η περίοδος είναι ίσως η καλύτερη για να αρχίσετε να «σώζετε» όσα από αυτά θεωρείτε σημαντικά για εσάς.
 

Η συγκεκριμένη υπηρεσία, η οποία γεννήθηκε σε μια προσπάθεια της Google να ξεπεράσει το YouTube, δεν έχει πλέον λόγο ύπαρξης μετά την εξαγορά του δεύτερου, από την... πρώτη.

Έτσι πριν 2 ημέρες η υπηρεσία έπαψε να λειτουργεί και μέχρι τις 12 Μαίου οι ενδιαφερόμενοι χρήστες της έχουν διορία για να «κατεβάσουν» όσα videos είχαν κάνει upload, προκειμένου να τα διασώσουν από μόνιμη διαγραφή.

Σύμφωνα με το ενημερωτικό email που εστάλλει στους χιλιάδες χρήστες της συγκεκριμένης υπηρεσίας, οι χρήστες δεν μπορούν πλέον να αναπαράγουν online τα videos τους, αλλά μόνο να τα κατεβάζουν στον Η/Υ τους μέσω ενός ειδικού Download Button που πρόσθεσαν οι υπεύθυνοι της υπηρεσίας στο video status της κάθε σελίδας. Παράλληλα - όπως ήταν λογικό- τους ενημερώνουν οτι μπορούν πλέον να ανεβάζουν τα δεδομένα τους στη γνωστή υπηρεσία YouTube (η οποία εδώ και καιρό της ανήκει).

Λογική και αναμενόμενη η κίνηση της Google, αν και κατά τη γνώμη μας, άργησε κιόλας να την κάνει.

Πηγή: newstoday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags