Facebook Pixel Το κοινωνικό πρόσωπο του ΟΠΑΠ
Life
| 2011-05-08 14:05:00

Το κοινωνικό πρόσωπο του ΟΠΑΠ

Το κοινωνικό πρόσωπο του ΟΠΑΠ

Ξεχωριστή ήταν η σημερινή Κυριακή για δεκάδες παιδιά ιδρυμάτων από τη Βόρεια Ελλάδα, που βρέθηκαν στη γιορτή της ΟΠΑΠ ΑΕ, στο Ολυμπιακό Μουσείο της Θεσσαλονίκης.

Συνολικά, 203 παιδιά από 9 ιδρύματα της Θεσσαλονίκης, της Καβάλας, της Φλώρινας και των Γιαννιτσών, για πέντε περίπου ώρες, διασκέδασαν με την ψυχή τους, με «καραόκε», face painting, ενώ άκουσαν μουσική και παρακολούθησαν παραστάσεις με μαριονέτες και θέατρο σκιών. Στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Μουσείου λειτούργησαν επίσης, εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, εικαστικά εργαστήρια κατασκευών, κολλάζ-graffiti κ.α. και οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με μουσικό πρόγραμμα, που παρουσίασαν ο Θ. Πάτρας και το συγκρότημα «Κόκκινα Χαλιά».

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΟΠΑΠ ΑΕ, Γιάννης Σπανουδάκης, είπε ότι ο οργανισμός με αυτές τις εκδηλώσεις προβάλλει το κοινωνικό του πρόσωπο, και ανέφερε ότι το ποσό που διατίθεται για κοινωνικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις φθάνει τα 60 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Αντίστοιχη εκδήλωση, για τα παιδιά ιδρυμάτων της Αττικής, είχε οργανωθεί τον περασμένο Δεκέμβριο και στην Αθήνα.

Στην εκδήλωση του Ολυμπιακού Μουσείου της Θεσσαλονίκης παρευρέθηκαν , μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, κ.α. εκπρόσωποι φορέων της πόλης.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags