Facebook Pixel Επτάχρονος έπαθε έμφραγμα από… σοκολάτα!
Life
| 2011-01-28 14:47:00

Επτάχρονος έπαθε έμφραγμα από… σοκολάτα!

Επτάχρονος έπαθε έμφραγμα από… σοκολάτα!

Ένα 7χρονο αγόρι από τη Βρετανία έπαθε δυο συνεχόμενα εμφράγματα, αφότου έφαγε στο σχολείο του σοκολάτα με φιστίκια, στα οποία ήταν αλλεργικός.

Η αλλεργική αντίδραση του Rehan Butt ήταν τόσο μεγάλη, που έπρεπε να μεταφερθεί επειγόντως στο νοσοκομείο και να διασωληνωθεί ώστε να μπορεί να αναπνεύσει.

Τη σοκολάτα στον μικρό μαθητή έδωσε ένας δάσκαλός του. Όπως υποστηρίζουν οι τρομοκρατημένοι γονείς, το σχολείο του στο Bradford γνώριζε πάρα πολύ καλά την ιδιαιτερότητα του Rehan από την πρώτη στιγμή που πήγε εκεί, πριν τρία χρόνια.

Η μητέρα του κατάλαβε τι ακριβώς συνέβαινε μόνο όταν είδε το παιδί της να φτύνει κάτι από το στόμα του, πριν αρχίσει το πρόσωπό του να πρήζεται. «Μου έλεγε ότι δεν μπορεί να αναπνεύσει και είχε πανικοβληθεί. Καλέσαμε ένα ασθενοφόρο και ευτυχώς ήρθε αρκετά γρήγορα» είπε η Razwana Butt.

«Όταν φτάσαμε στο νοσοκομείο, η καρδιά του σταμάτησε δυο φορές» θυμάται συγκλονισμένη η μητέρα, και συνεχίζει «θα μπορούσε να είναι ακόμα χειρότερα, ο Rehan θα μπορούσε να έχει πεθάνει». Ευτυχώς ο Rehan επανήλθε και τώρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.
 
Ο διευθυντής του σχολείου ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια και τους υποσχέθηκε ότι δεν πρόκειται να συμβεί ξανά κάτι παρόμοιο. Ο δάσκαλος που έδωσε τη σοκολάτα στο αγόρι, κατά πάσα πιθανότητα ήταν ένας από τους αναπληρωτές του σχολείου και δε γνώριζε το συγκεκριμένο πρόβλημα του παιδιού.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags