Facebook Pixel Αποκάλυψη! "Φάμπρικα" ψευδών γνωματεύσεων κακοποίησης παιδιών από πατεράδες
Life
| 2023-04-14 08:37:00

Αποκάλυψη! "Φάμπρικα" ψευδών γνωματεύσεων κακοποίησης παιδιών από πατεράδες

Sportdog Team
Αποκάλυψη! "Φάμπρικα" ψευδών γνωματεύσεων κακοποίησης παιδιών από πατεράδες

Νέες αποκαλύψεις φέρνει στο φως της δημοσιότητας σχετικά με μια ολόκληρη «φάμπρικα» που έχει στηθεί, με σκοπό ουσιαστικά τη συκοφάντηση, καταδίκη, και τελικά άδικη εξόντωση διαζευγμένων πατεράδων, με θύτη τις πρώην συζύγους, οι οποίες, στοχεύουν να «κερδίσουν» τη μόνιμη κι αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών, ή ίσως κι άλλα οφέλη από διατροφές ή και αποζημιώσεις.

Συνένοχοι, οργανωτές, αυτουργοί και συνεργοί σε αυτή τη «φάμπρικα» είναι δικηγόροι και ψυχολόγοι -πρόκειται και για αξιωματικό-ψυχολόγο που εργάζεται και στην ΕΛ.ΑΣ. - ο οποίος πολύ πρόθυμα, όπως προκύπτει από βουλεύματα της ελληνικής δικαιοσύνης και αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις σε ανώτατο επίπεδο- «κατασκευάζει» κατηγορίες περί… ασέλγειας του πατέρα προς το παιδί.

Εδώ επιστρατεύονται οι διάφορες -καθ’ όλα παράνομες, αντιδεοντολογικές και κακοποιητικές- τακτικές ψυχολόγων, που δια της μεθόδου της υποβολής, στην πραγματικότητα προβάλλουν σκηνές «πορνό» στο ανήλικο με πρωταγωνιστές το ίδιο το παιδί και τον πατέρα του και με μοναδικό θεατή το ίδιο, ώστε να εμφυτεύσουν το ψευδές ως αληθινό. Αυτό γίνεται για να καταθέσει τα… επιδιωκόμενα.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, να δημιουργήσει, στον υπό διαμόρφωση ακόμα εγκέφαλό του, αρνητικά συναισθήματα για τον πατέρα, ακόμα και ανατριχιαστικά «γεγονότα» που δεν έχουν συμβεί ποτέ, αλλά στα αυτιά του δικαστή θα ακουστούν ως «ασέλγεια».

Οι περιπτώσεις αυτές ανέρχονται σε αρκετές δεκάδες, ενώ πέρσι, αποκαλύφθηκαν τέτοιου τύπου κυκλώματα σε διάφορες περιοχές της χώρας, με τους πατεράδες, ενώ αθωώνονται τελικά από τη Δικαιοσύνη, να έχουν καταστραφεί ουσιαστικά από όλη αυτή τη διαδικασία, οικογενειακά, κοινωνικά, ακόμα και επαγγελματικά, ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις, χάνεται και ο όποιος δεσμός με τα τέκνα του.

Μάλιστα, τέτοιες υποθέσεις έχουν φτάσει και ερευνώνται από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Οι απόλυτα ανήθικες αυτές πρακτικές, που καταστρέφουν και προκαλούν τη δυστυχία όχι μόνο στους αθώους -σύμφωνα με αμετάκλητες αποφάσεις- πατεράδες, αλλά πολύ περισσότερο και στα ανήλικα παιδιά, τα οποία μεγαλώνουν με μίσος, εσφαλμένες εντυπώσεις περί του πατέρα τους και της σεξουαλικότητας, και, τελικά, εξοντωμένα και τα ίδια ως αντικείμενα αυτής της επώδυνης διαδικασίας στην οποία υποβάλλονται.

Έτσι παράγεται το φαινόμενο ο πατέρας να αθωώνεται μετά από αρκετά χρόνια, αλλά ο στόχος της μητέρας που είναι η οριστική ρήξη με τα παιδιά, δηλαδή αυτό που παρουσιάζεται ως σύνδρομο γονεϊκής αποξένωσης, να έχει επιτευχθεί. Στην πραγματικότητα η γονεϊκή αποξένωση αποτελεί ισχυρό παράγοντα ανάπτυξης ψυχοπαθολογίας στα ανήλικα. Με αυτόν τον τρόπο τα ανήλικα θύματα δομούνται ως αντικοινωνικές προσωπικότητες του μέλλοντος, ως χρήστες ουσιών και εξαρτήσεων, ως άτομα με ψυχοπαθολογία και εν τέλει ως άτομα με βλάβη στην υγεία τους.

Οι αντίθετες γνωματεύσεις μεταξύ ψυχολόγων

«Κερδισμένες», ότι και να αποφανθεί στο τέλος το δικαστήριο, μιας και η δικαιοσύνη στη χώρα μας μόνο άμεση δεν είναι και ο χρόνος σε αυτές τις υποθέσεις παίζει καταλυτικό ρόλο, είναι οι αδίστακτες μητέρες και οι συνεργοί τους, που προκειμένου να αποκόψουν για τους δικούς τους λόγους τα παιδιά από τους πατέρες, δεν διστάζουν να καταστρέψουν ζωές, ακόμα και των ίδιων τους των τέκνων, κακοποιώντας τα με αυτόν τον τρόπο.

Το θέμα είναι ότι η ελληνική δικαιοσύνη, παρά τις πολυάριθμες αθωωτικές αποφάσεις στις οποίες μάλιστα καταρρίπτονται οι ψυχολογικές αυτές εκθέσεις των συγκεκριμένων αυτών ειδικών ψυχολόγων», που… διέγνωσαν «ασέλγεια», δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε, προκειμένου να εξαλειφθούν αυτά τα φαινόμενα. Ο ψυχολόγος του οποίου οι εκθέσεις και οι μαρτυρίες στα δικαστήρια περί ασέλγειας έχουν απορριφθεί ως αναξιόπιστες και αντιεπιστημονικές σε πλείστες όσες περιπτώσεις, συνεχίζει να κάνει κανονικά τη «δουλειά» του ανενόχλητος, σκορπώντας δυστυχία στις ψυχές ενηλίκων και ανηλίκων.

Ένας εξ αυτών, αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. , εμπλέκεται παράνομα σε πλείστες τέτοιες υποθέσεις ιδιωτικά, ως άλλος πραγματογνώμονας, ενώ η υπόθεση έχει ανατεθεί σε άλλον αξιωματικό-ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ, ο οποίος έχει διοριστεί επίσημα από τις Αρχές ως πραγματογνώμονας για τη διερεύνηση της καταγγελίας. Ερώτημα προκαλείται από το πώς ενημερώνεται για όλες αυτές τις υποθέσεις και τις αναλαμβάνει… ιδιωτικά.

Συνήθως αυτοί εκδίδουν… αντίθετες γνωματεύσεις, με τον ιδιώτη να είναι αυτός που σχεδόν πάντα πιστοποιεί «αυτόματα» την ασέλγεια, ενώ ο συνάδελφός του δεν έχει ξεκινήσει ακόμα τη διερεύνηση! Όπως προκύπτει από την εξέλιξη των υποθέσεων στα δικαστήρια, ο ιδιώτης συντάσσει επίσης… προκαταβολικά και εκθέσεις για δικαστική χρήση που πιστοποιούν την ασέλγεια και αρχίζει τη «θεραπεία» του υποτιθέμενου τραύματος από αυτήν, που όπως προκύπτει μόνο αυτός ανακαλύπτει.

Υπάρχουν μάλιστα πολλές και συγκεκριμένες δικαστικές κρίσεις που επισημαίνουν τον κακοποιητικό ρόλο του συγκεκριμένου ένστολου ψυχολόγου, σε ανήλικα ακόμη και μικρότερα των 3 ετών, αλλά και βρέφη 16 μηνών, αναδεικνύοντας αυτό το πρόσωπο ως τον κύριο συντελεστή ψευδών καταμηνύσεων. Ωστόσο, κανείς εισαγγελέας μέχρι τώρα δεν έκρινε ότι πρέπει να ερευνήσει αυτή την υπόθεση, παρά τον μεγάλο αριθμό των παραπάνω δικαστικών κρίσεων.

Το Newsbomb.gr έχει στην κατοχή του τέτοιες δικαστικές αποφάσεις, στις οποίες μάλιστα οι «κατά παραγγελία» εκθέσεις έχουν στο επίκεντρο το συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο «προτείνεται» από συγκεκριμένους δικηγόρους, με πελάτισσες τις ασυνείδητες πρώην συζύγους που αναφέρθηκαν.

Οι δικαστικές αποφάσεις αυτές μάλιστα αναδεικνύουν την αντιεπιστημονικότητα των εκθέσεων, που ουσιαστικά δεν είναι τίποτε άλλο παρά δικόγραφα που απλώς υπογράφει ως ψυχολόγος. Αναδεικνύουν επίσης την παράνομη εμπλοκή στην υπόθεση, αφού λειτουργεί ως «άλλος πραγματογνώμονας» και ως άλλος «ανακριτικός υπάλληλος», καθώς και την παράνομη και αντιδεοντολογική συστηματική επαφή με τα ανήλικα υποτιθέμενα θύματα, ακόμα και μια μέρα πριν την διενέργεια επίσημης πραγματογνωμοσύνης ή την κατάθεση τους στις Αρχές.

Μαρτυρίες πατεράδων στο Newsbomb.gr

Το Newsbomb.gr είναι σε θέση να γνωρίζει επίσης, ότι ετοιμάζονται μαζικές αγωγές και μηνύσεις, από τους εξαγριωμένους και αμετάκλητα αθώους πατεράδες, οι οποίοι είδαν τις ζωές τους αιφνίδια να καταστρέφονται, βρισκόμενοι να απολογούνται για ένα από τα φριχτότερα των εγκλημάτων…

Δύο τέτοιοι πατεράδες, οι οποίοι έχουν αθωωθεί αμετάκλητα, μίλησαν υπό το καθεστώς της ανωνυμίας -προς το παρόν- στο Newsbomb.gr, περιγράφοντας την κατάσταση.

Ο πρώτος πατέρας περιγράφει στο Newsbomb.gr:

«Είμαι και εγώ θύμα του συγκεκριμένου ψυχολόγου. Δικαιώθηκα τελικά μετά από 6 χρόνια αμετάκλητα από δικαστήριο, αλλά μόνο δικαιωμένος δεν νιώθω. Ο ψυχολόγος εκτός από τις εκθέσεις που βεβαίωνε την υποτιθέμενη ασέλγεια, ήρθε και κατέθεσε και σαν μάρτυρας την υποτιθέμενη ασέλγεια στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, που φυσικά κρίθηκε αναξιόπιστη και εγώ αθωώθηκα.

Μέχρι σήμερα, ζω με 200 ευρώ το μήνα διότι με έδιωξαν από τη δουλειά μου, είμαι εκπαιδευτικός, χωρίς να φταίω σε τίποτα.

Υπάρχει ένα κύκλωμα με δικηγόρους, αστυνομικούς και ψυχολόγους οι οποίοι με κατηγόρησαν ότι ασέλγησα στα παιδιά μου. Έχω εξουθενωθεί τελείως από τότε ούτε είδα ποτέ τα παιδιά μου.

Τελικά αθωώθηκα ομόφωνα, κι ακόμα περιμένω την ολοκλήρωση των διαδικασιών για να επιστρέψω στην εργασία μου. Είναι τριτοκοσμικά αυτά τα πράγματα.

Ως απάντηση στο κοινωνικό αυτό πλέον φαινόμενο ψευδών καταμηνύσεων περί δήθεν ασέλγειας, η Δικαιοσύνη αντί να σιωπά, θα πρέπει να ενεργοποιήσει το άρθρο 312 παρ. 4 του νέου Π.Κ. που αποκαθιστά την πραγματική διάσταση της συμπεριφοράς των παραπάνω κακοποιητών και ιδιαίτερα των ψυχολόγων, οι οποίοι μεθοδευμένα προκαλούν στα ανήλικα ψυχικό πόνο, ικανό να τους επιφέρει σοβαρή βλάβη στην ψυχική τους υγεία, χαρακτηρίζοντας αυτήν ως κακούργημα.

Μου το έκανε αυτό η πρώην σύντροφος λόγω αρρωστημένης και κυριαρχικής σχέσης της με τα παιδιά, δεν ανεχόταν να μην τα έχει ούτε ένα Σαββατοκύριακο, που θα τα έπαιρνα εγώ. Το μεγαλύτερο θύμα είναι τα παιδιά. Αυτά τα 6 χρόνια που έχασα δεν επιστρέφουν».

Ο δεύτερος πατέρας περιγράφει στο Newsbomb.gr:

«Είμαι κι εγώ θύμα του συγκεκριμένου ψυχολόγου. Υπάρχει ένα ανεπαρκέστατο σύστημα για το οικογενειακό δίκαιο. Κάποιοι δικαστές έχουν πλήρη ανεπάρκεια να χειριστούν περιπτώσεις ασέλγειας, και μάλιστα στημένες.

Ο συγκεκριμένος ψυχολόγος πήρε ιδιωτικά την ίδια υπόθεση για την οποία είχε διοριστεί επίσημα από τις Αρχές άλλος συνάδελφός αξιωματικός-ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. με στόχο να προετοιμάσει το παιδί μέσω της υποβολής, όπως αποδεικνύεται κι από δικαστικά πορίσματα, να εμφυτεύσει το ψευδές ως αληθινό, δηλαδή να δημιουργήσει μνήμες στον υπό διαμόρφωση εγκέφαλο του, ώστε όταν έρθει η ώρα να πάει και να καταθέσει αυτό που του υπέβαλλε.

Έτσι, εύλογα όταν ένας δικαστής διαπιστώσει αμφιβολίες σε μια τέτοια υπόθεση, πολύ εύκολα θα παραπέμψει τον πατέρα και μόνο με την υποψία που προκαλούν αυτές οι κατασκευασμένες μαρτυρίες. Ο πατέρας, θα βρει το δίκιο του -εάν το βρει- μετά από 5, 6 και 7 χρόνια, οπότε πιθανότατα θα έχει καταστραφεί εκτός από οικογενειακά, επαγγελματικά, συναισθηματικά και κοινωνικά, ενώ θα έχει αποκοπεί εντελώς και ο δεσμός με τα παιδιά του.

Μέχρι τότε, ο στόχος της μητέρας έχει επιτευχθεί – τα παιδιά απομακρύνθηκαν από τον πατέρα και μετά ας αποδείξει αυτός ότι δεν είναι ελέφαντας.

Η βλάβη υγείας που εγκατέστησαν στις γνωστικές λειτουργίες του ανηλίκου με αυτές τις κατασκευασμένες ιστορίες δεν αποκαθίστανται.

Ο συγκεκριμένος, προσβάλλοντας την επιστήμη και παραβιάζοντας όλα τα πρωτόκολλα και τις οδηγίες του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων, «προετοιμάζει» το παιδί για αυτά που θέλει η μητέρα να πει.

Δικαιώθηκα τελικά, αλλά δεν υφίσταται καμία δικαίωση. Σαν προσωπικότητα και σαν πατέρας δεν θα δικαιωθώ ποτέ».

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται...

ΠΗΓΗ: Newsbomb.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags