Facebook Pixel Βρέθηκε η Δέσποινα Τσαπρούνη!
Life
| 2011-09-07 20:38:00

Βρέθηκε η Δέσποινα Τσαπρούνη!

Βρέθηκε η Δέσποινα Τσαπρούνη!

Βρέθηκε πριν λίγη ώρα η 14χρονη Δέσποινα Τσαπρούνη, και βρίσκεται πλέον μαζί με την οικογένειά της.

Η αδερφή του καλαθοσφαιριστή του Ηλυσιακού, Κώστα Τσαπρούνη, ήταν αγνοούμενη για 15 μέρες και ο ίδιος μαζί με του γονείς της, αναζήτησαν με κάθε τρόπο την μικρή Δέσποινα.

Η είδηση έγινε γνωστή από την ανακοίνωση που εξέδωσε το "Χαμόγελο του Παιδιού" το οποίο ζητάει να αφαιρεθούν όλες οι φωτογραφίες που αφορούσαν στην εξαφάνιση της Δέσποινας από το Διαδίκτυο.

Η ανακοίνωση: «Η περιπέτεια της Δέσποινας έληξε σήμερα έπειτα από 15 ημέρες αγωνίας της οικογένειάς της αλλά και όλων των ευαισθητοποιημένων πολιτών που καλούσαν στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000», είτε δίνοντας πληροφορίες είτε θέλοντας απλά να δηλώσουν την υποστήριξη τους στην οικογένεια της. Αξίζει να αναφερθεί ότι καθοριστικό ρόλο στην εύρεση της Δέσποινας έπαιξαν οι συντονισμένες ενέργειες των ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αποτρέποντας τα χειρότερα.

Το "Χαμόγελο του Παιδιού" το τελευταίο διάστημα με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά μας που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι έχουμε συνειδητοποιήσει ότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται. To «Χαμόγελο του Παιδιού» βρίσκεται κοντά στη Δέσποινα και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης».

Πηγή: aek365.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags