Facebook Pixel Λεκτική επίθεση από Πακιστανό σε συζήτηση για το Κασμίρ στην Ουάσινγκτον!
Life
| 2023-03-26 15:30:00

Λεκτική επίθεση από Πακιστανό σε συζήτηση για το Κασμίρ στην Ουάσινγκτον! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Γεωπόλδου
Λεκτική επίθεση από Πακιστανό σε συζήτηση για το Κασμίρ στην Ουάσινγκτον! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το βίντεο από την εισβολή του σε εκδήλωση που δημοσίευσε το ινδικό πρακτορείο ειδήσεων έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Στις 23 Μαρτίου 2023, η Ινδία επέκρινε για άλλη μια φορά το Πακιστάν για το ζήτημα του Κασμίρ στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ηνωμένων Εθνών (UNHRC) κατά τη Γενική Συζήτηση στο πλαίσιο του σημείου 4 της ημερήσιας διάταξης στο UNHRC.

«Καλούμε το Πακιστάν να επικεντρωθεί στην ασφάλεια, την ασφάλεια και την ευημερία των μειονοτικών του κοινοτήτων αντί να εμπλέκεται σε μάταιη προπαγάνδα και να προσπαθεί να υποκινήσει την κοινοτική δυσαρμονία στην Ινδία», δήλωσε ο Θουλασίντας, εκπρόσωπος της Ινδίας στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ηνωμένων Εθνών.

«Ο εκπρόσωπος του Πακιστάν αναφέρθηκε στο Τζαμού και Κασμίρ, που ήταν, είναι και θα παραμείνει για πάντα αναπόσπαστο μέρος της Ινδίας. Το Τζαμού και το Κασμίρ βαδίζουν προς την ειρήνη και την ευημερία μαζί με την υπόλοιπη Ινδία. Αυτό συμβαίνει παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες του Πακιστάν να εκτροχιάσει την διαδικασία, μέσω της ενεργού και διαρκούς υποστήριξής του σε τρομοκρατικές ομάδες και της κακόβουλης εκστρατείας παραπληροφόρησης κατά της Ινδίας. Ο ΥΠΕΞ του Πακιστάν εξέφρασε την απογοήτευση του Πακιστάν λόγω της αποτυχίας του στην κακόβουλη προπαγάνδα του εναντίον της Ινδίας», πρόσθεσε ο Ινδός διπλωμάτης.

Την ίδια ημέρα πραγματοποιήθηκε μία εισβολή κατά τη διάρκεια συζήτησης για τον μετασχηματισμό του Κασμίρστο στο National Press Club της Ουάσιγκτον. Συγκεκριμένα, το Διεθνές Κέντρο Μελετών Ειρήνης φιλοξένησε μια συζήτηση με θέμα: «Κασμίρ - Από την αναταραχή στον μετασχηματισμό: Ξανά προοπτική. Μεταξύ των συμμετεχόντων ήταν ο Mir Junaid, Πρόεδρος του Εργατικού Κόμματος Τζαμού και Κασμίρ, και ο Touseef Raina, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Baramulla στο Τζαμού και Κασμίρ.

Σε ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ένα άτομο πακιστανικής καταγωγής φέρεται να διέκοψε τη συζήτηση, φωνάζοντας και εξαπολύοντας ύβρεις εις βάρος ενός ομιλητή. «Ο Θεός να σας ευλογεί. Σήμερα δείξατε το πραγματικό σας πρόσωπο», του απάντησαν οι διοργανωτές της εκδήλωσης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags