Facebook Pixel Προσπάθεια να καταστεί κόμβος ευημερούσας οικονομίας το Κασμίρ
Life
| 2023-04-11 11:40:00

Προσπάθεια να καταστεί κόμβος ευημερούσας οικονομίας το Κασμίρ

Sportdog Team
Προσπάθεια να καταστεί κόμβος ευημερούσας οικονομίας το Κασμίρ

Ο υπουργός Δικαιοσύνης της Ένωσης Τζαμού και Κασμίρ Κιρέν Ριτζιτζού είπε μετά την Κατάργηση του Άρθρου 370, οφελήθηκε μέχρι και το τελευταίο άτομο στο Τζαμού και Κασμίρ λόγω των κυβερνητικών προγραμμάτων.

«Είμαστε εδώ στην Ουνταμπούρ και έχουμε ήδη διανείμει υλικό βοήθειας, επιταγές επιδοτήσεων και άλλα οφέλη μέσω των προγραμμάτων της κυβέρνησης της Ινδίας στους δικαιούχους. Είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι αυτό συνέβη λόγω της κατάργησης του Άρθρου 370. Τώρα, τα κυβερνητικά σχέδια έφτασαν στα παραμεθόρια χωριά Τζαμού και Κασμίρ», είπε ο υπουργός Rijiju, μιλώντας σε εκδήλωση που οργανώθηκε στην αίθουσα Riwayat της περιοχής Udhampur του Κασμίρ.

Είπε ότι ο στόχος της επίσκεψής του στην περιοχή είναι να αξιολογήσει την εφαρμογή των αναπτυξιακών και προσανατολισμένων στην ευημερία προγραμμάτων που ξεκίνησε η κυβέρνηση της Ινδίας.

Πρόσθεσε επίσης ότι αισθάνθηκε ικανοποίηση κατά την επιθεώρηση των πάγκων και τη λήψη σχολίων από τη διοίκηση σχετικά με την αποτελεσματική εφαρμογή των διαφόρων κυβερνητικών σχεδίων.

Ο υπουργός είπε επίσης, «Η κηπουρική και η χειροτεχνία του Κασμίρ είναι παγκοσμίως γνωστά για την ποιότητα και τη μοναδικότητά τους και η κυβέρνηση της Ένωσης καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να καταστήσει την περιοχή έναν κόμβο μιας ευημερούσας οικονομίας».

Πρόσθεσε ότι οι Εθνικές Νομικές Υπηρεσίες, οι Νομικές Υπηρεσίες του Κράτους και οι νομικές υπηρεσίες της Περιφέρειας λειτουργούν ως ομάδα.

«Πολλοί νόμοι έχουν τροποποιηθεί για να προσφέρουν ανακούφιση στις κοινές μάζες από μη χρήσιμους νόμους που εφαρμόστηκαν κατά τη διάρκεια της βρετανικής κυριαρχίας», είπε.

Επίσης μίλησε ο επικεφαλής του Ανώτατου Δικαστηρίου του Κασμίρ και του Λαντάχ, και υπεύθυνος των νομικών υπηρεσιών, δικαστής  N. Kotiswar Singh, ο οποίος ενημέρωσε σχετικά με πρωτοβουλίες νομικών υπηρεσιών και προγραμμάτων προβολής που ξεκίνησε η κυβέρνηση της Ένωσης. Μίλησε επίσης για τη σύσταση της Εθνικής Αρχής Νομικών Υπηρεσιών (NLSA) Constitute.

Νωρίτερα, κατά την άφιξή του, ο υπουργός και οι αξιωματούχοι επιθεώρησαν διάφορους πάγκους που είχαν οργανώσει διάφορα τμήματα και μοίρασαν επιταγές επιδοτήσεων, βοηθητικό υλικό και άλλα στους δικαιούχους.

Όταν ρωτήθηκε για τον Ραχούλ Γκάντι, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Ριτζιτζού είπε: «Είμαστε εδώ για τα αναπτυξιακά έργα. Ο Ραχούλ Γκάντι κάνει αρνητική πολιτική. Εμείς στην ομάδα του πρωθυπουργού Modi δουλεύουμε με θετικό τρόπο. Κάνουμε έργα ανάπτυξης, οπότε είμαστε απασχολημένοι με αυτό. Δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε εμπόδια στο όνομα του Ραχούλ Γκάντι με τα έργα ανάπτυξης του Τζαμού και του Κασμίρ. Είμαστε εδώ για πρόοδο και αναπτυξιακά έργα και όχι για να μιλάμε για πολιτική».

Παρόντες ήταν επίσης ο κύριος, δικαστής της περιφέρειας και των συνεδριάσεων, ο Πρόεδρος DDC Udhampur Lal Chand, ο Αντιπρόεδρος DDC, ο Udhampur, ο Αναπληρωτής Επίτροπος Udhampur Kartika Jyotasana (IAS), ο Πρόεδρος του BDC, μέλη του DDC, αξιωματικοί διαφορετικών τμημάτων, αστυνομικό τμήμα.

ΠΗΓΗ: infognomonpolitics.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags