Facebook Pixel Κασμίρ: Παράδειγμα προς μίμηση! Έμεινε στο χωριό του, έγινε βλόγκερ και ξεναγεί 450.000 ακόλουθους στο Instagram
Life
| 2023-04-19 16:24:00

Παράδειγμα προς μίμηση! Έμεινε στο χωριό του, έγινε βλόγκερ και ξεναγεί 450.000 ακόλουθους στο Instagram

Sportdog Team
Παράδειγμα προς μίμηση! Έμεινε στο χωριό του, έγινε βλόγκερ και ξεναγεί 450.000 ακόλουθους στο Instagram

«Είχα ένα όνειρο να εξερευνήσω την αόρατη ομορφιά της πατρίδας μου και να τη μοιραστώ με τον υπόλοιπο κόσμο. Αυτό το όνειρο πραγματοποιήθηκε όταν κάποιοι τουρίστες με συμβούλεψαν να χρησιμοποιήσω τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», λέει.

«Η θέληση, η αφοσίωση και η σκληρή δουλειά μπορούν να σας φέρουν επιτυχία» είναι το σύνθημα ενός νεαρού από την περιοχή Σοναμάργκ του Γκαντερμπαλ του κεντρικού Κασμίρ.

Ο λόγος για τον Αμπντούλ Ρουφ Ράινα, ο οποίος έχει προσελκύσει περισσότερους από 450 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram, όπου βλογκάρει με θέμα τις ομορφιές του διάσημου τουριστικού θέρετρου του Σοναμάργκ.

Ο Ράινα μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του, αντί να κατέβει σε κάποιο αστικό κέντρο, επέλεξε τη φωτογραφία ως επάγγελμα, έμεινε στο χωριό του και άρχισε να κερδίζει τα προς το ζην παρέχοντας υπηρεσίες στους τουρίστες κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στο θέρετρο.

«Είχα ένα όνειρο να εξερευνήσω την αόρατη ομορφιά της πατρίδας μου και να τη μοιραστώ με τον υπόλοιπο κόσμο. Αυτό το όνειρο πραγματοποιήθηκε όταν κάποιοι τουρίστες με συμβούλεψαν να χρησιμοποιήσω τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», είπε ο Ρουφ.

Τί έκανε; Αρχικά, δημιούργησε μια σελίδα στο YouTube και στο Facebook και άρχισε να δημοσιεύει περιεχόμενο. Διαισθανόμενός ότι δεν υπάρχει θετική ανταπόκριση, τότε ο Ρουφ μεταπήδησε στο Instagram και συνέχισε να δημοσιεύει σύντομα βίντεο σχετικά με τη γραφική ομορφιά του Σονομάργκ.

«Η σελίδα του Instagram έλαβε συντριπτική ανταπόκριση σε όλο τον κόσμο και αυτή τη στιγμή έχει περισσότερους από 450.000 ακόλουθους και επεκτείνεται καθημερινώς», είπε. «Αισθάνομαι ότι πέτυχα αυτό που ήθελα και τώρα λαμβάνω μηνύματα από τους ακόλουθούς μου σε όλο τον κόσμο που επιθυμούν να επισκεφτούν τη Σοναμάργκ, αφού παρακολουθήσουν τα βλογκς στο Instagram».

Το Σοναμάργκ είναι ο μόνος τουριστικός προορισμός που παραμένει κλειστός για αρκετούς μήνες κατά τη διάρκεια του χειμώνα λόγω της έντονης χιονόπτωσης και των απειλών χιονοστιβάδων κατά μήκος του δρόμου που οδηγεί στο θέρετρο.

Το κλείσιμο δεν επηρεάζει μόνο την οικονομία των ανθρώπων που συνδέονται με τον τουρισμό, αλλά έναν τεράστιο πληθυσμό που ζει σε ορισμένα χωριά γύρω από το θέρετρο και ο πληθυσμός πρέπει να μεταναστεύσει σε άλλες περιοχές της περιοχής. Μέσα σε αυτή την αναστάτωση, ο Ρουφ έχει κερδίσει δημοτικότητα με την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά του.

Ο Ρουφ είναι ευχαριστημένος με τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες να καταστήσουν το Σοναμάργκ προορισμό παντός καιρού φέτος καθώς, σύμφωνα με τον ίδιο, θα βελτιώσει την οικονομία των ανθρώπων που συνδέονται με τον τουρισμό και θα προσφέρει μια ανάσα ανακούφισης στον πληθυσμό που ζει στα χωριά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags