Facebook Pixel Ινδία: Εφάμιλλη με τις ελβετικές Άλπεις η ομορφιά του Κασμίρ
Life
| 2023-05-22 16:58:00

Εφάμιλλη με τις ελβετικές Άλπεις η ομορφιά του Κασμίρ

Sportdog Team
Εφάμιλλη με τις ελβετικές Άλπεις η ομορφιά του Κασμίρ

Άραβας αποθεώνει την περιοχή της Ινδίας για το φυσικό της κάλλος!

Εφάμιλλη με τις ελβετικές Άλπεις είναι η ομορφιά του Κασμίρ, αν κρίνουμε από το ποστάρισμα Άραβα influencer στο twitter.

«Αυτό δεν είναι η Ελβετία ή η Αυστρία αλλά το Κασμίρ, όπου θα πραγματοποιηθεί η G20», ανέφερε ο Αμιάντ Ταχά για το Κασμίρ, το οποίο υποδέχεται τη σύνοδο κορυφής των G20 που ξεκίνησε τη Δευτέρα 22 Μαΐου 2023.

Ο Άραβας από το Μπαχρέιν χαρακτήρισε επίσης το Κασμίρ «παράδεισο στη Γη»

«Στο Κασμίρ, βλέπουμε μουσουλμάνους, Ινδουιστές, Σιχ και Χριστιανούς να ζουν όλοι ειρηνικά και να απολαμβάνουν την ποικιλόμορφη γη τους, ενώ συμβάλλουν στην παγκόσμια καινοτομία και ανάπτυξη για το μέλλον", έγραψε μεταξύ άλλων ο Ταχά, σε tweet, στο οποίο μοιράστηκε βίντεο από το φυσικό κάλλος της περιοχής.

Η τρίτη συνάντηση της Ομάδας Εργασίας Τουρισμού των G20 υπό την προεδρία της Ινδίας, που πραγματοποιείται στο Σριναγκάρ, την καλοκαιρινή πρωτεύουσα του Τζαμού και του Κασμίρ θα ολοκληρωθεί στις 24 Μαΐου.

Οι φορείς του τουρισμού στο Κασμίρ πιστεύουν ότι η συνάντηση των G20 μπορεί να προσελκύσει επενδυτές και τουρίστες από όλο τον κόσμο.

Η τουριστική βιομηχανία διαδραμάτισε κρίσιμο ρόλο στην ανάπτυξη της επικράτειας της Ένωσης. Ωστόσο, χρόνια αστάθειας έχουν επηρεάσει την τουριστική βιομηχανία, οδηγώντας σε μείωση του αριθμού των επισκεπτών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags