Η εφημερίδα που εκδίδει ο Γιάννης Φιλιππάκης αναφέρει πως «την ίδια στιγμή που ζητούνται θυσίες από τους Ελληνες κάποιοι μοιράζουν το δημόσιο χρήμα στους ψυχορραγούντες “νταβατζήδες”! Η χορηγία του ΟΠΑΠ στην πολυτελή έκδοση με την “Σύγχρονη Ιστορία” προκαλεί και προσκαλεί για παρέμβαση εισαγγελέα διότι δόθηκαν στο… μιλητό και στα “σκοτεινά” 800.000 ευρώ για χορηγία σε.. μια έκδοση που δεν έχει καμιά σχέση με τον αθλητισμό ούτε με τον πολιτισμό. Είναι άξιο απορίας, πώς ο διορισμένος επικεφαλής του ΟΠΑΠ αποφασίζει κατά μόνας να χορηγήσει ένα έντυπο, που στο ίδιο φύλλο φιλοξενεί καταχώρηση “παράνομης” στοιχηματικής εταιρίας, χωρίς να κρατήσει ούτε τα στοιχειώδη προσχήματα! Τι άραγε έσπρωξε τον Κ. Λουρόπουλο σε αυτή την πράξη;».

Και συνεχίζει: «Ο γνώριμος, κατά πληροφορίες, μόνο από φωτογραφίες, του πρωθυπουργού, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ κ. Λουρόπουλος, ο οποίος εσχάτως ζητεί βοηθό καθώς αδυνατεί να… αντιμετωπίσει τον φόρτο εργασίας που συνοδεύει τη θέση του, πρόλαβε να “διευθετήσει” την εκκρεμότητα με τον ΔΟΛ.

Και καταλήγει, συμπερασματικά: «Ο υγιής ανταγωνισμός ήταν και μάλλον παραμένει στην Ελλάδα για τα κορόιδα. Οι άλλοι, οι «έξυπνοι» με τις «άκρες», κάνουν τις δουλειές στηριζόμενοι στους κάθε είδους Λουρόπουλους οι οποίοι την ίδια στιγμή που ζητούν θυσίες από τους Έλληνες μοιράζουν το δημόσιο χρήμα στους ψυχορραγούντες “νταβατζήδες” (όπως έλεγε και ο Καραμανλής)».