Facebook Pixel Τα σκάνδαλα (πού αλλού;) στην ΕΡΤ και το Ολγάκι...
Life
| 2012-11-27 13:40:00

Τα σκάνδαλα (πού αλλού;) στην ΕΡΤ και το Ολγάκι...

Τα σκάνδαλα (πού αλλού;) στην ΕΡΤ και το Ολγάκι...

Η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση είναι ο δημόσιος τηλεοπτικός φορέας. Και, ως δημόσιος, έχει και τα ...σκανδαλάκια του. Ο σκύλος έχει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ...

Αρχή με την ΕΤ3, όπου έλαβε πρόσφατα χώρα μια υπόθεση υπεξαίρεσης που πέρασε στο... ντούκου εδώ και μήνες. Μόλις πρόσφατα το Δ.Σ. της ΕΡΤ έλαβε την απόφαση να καταθέσει μήνυση, ύστερα από πόρισμα σχετικής προκαταρκτικής εξέτασης, κατά τακτικής υπαλλήλου για υπόθεση υπεξαίρεσης χρηματικού ποσού από τα ταμεία της ΕΤ3.

Η στήλη έμαθε πως πρόκειται μάλιστα για υπάλληλο του λογιστηρίου, που κατηγορείται ότι υπεξαίρεσε 50.000 ευρώ αλλά μέχρι να γίνει ΕΔΕ πέρασε πολύ καιρός!

Δεύτερον; Η Διεύθυνση Ανάπτυξης και Μελετών. Θέση καθαρά κρατική και κομματική έμπνευσης υπηρεσία, που υπάγεται στον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ κ. Νίκο Σίμο και στην οποία υπηρετούν κάποιοι που στο παρελθόν είχαν διατελέσει διευθυντές σε άλλες διευθύνσεις..

Συνήθως τοποθετούνταν εκεί επειδή προβλεπόταν να παίρνουν ένα επίδομα -το μισό από εκείνο του διευθυντή- το οποίο, όμως, καταργήθηκε από τη διοίκηση Λάμπη Ταγματάρχη.

Η διεύθυνση αυτή αριθμεί συνολικά επτά υπαλλήλους και σε αυτούς, με απόφαση του κ. Σίμου, τοποθετήθηκε διευθυντής ο μοντέρ Κωνσταντίνος Σκαλτσάς. Και επειδή με επτά άτομα, θα χρειαζόταν και βοήθεια, τοποθετήθηκε δίπλα του και αναπληρωτής διευθυντής ο Μιχάλης Δημητρακάκος, πρώην διευθυντής Διοικητικού.

Επίσης, για να ανταμειφθεί ο κ. Σκαλτσάς για την επίπονη προσπάθεια που καταβάλλει καθημερινά στην εν λόγω θέση, του χορηγείται έξτρα επίδομα 300 ευρώ τον μήνα υπό τη μορφή εξόδων παράστασης!

Κλείνοντας, απλώς να αναφέρουμε ότι το δελτίο της ΝΕΤ με την Ελλη Στάη από εκεί που τον Ιούνιο, μήνας τον επαναληπτικών εκλογών, είχε φτάσει τηλεθέαση ως 12%, οδηγήθηκε ξανά στην απαξίωση και σε μικρά νούμερα. Ανευρο και υποτονικό, χωρίς ορθό ρεπορτάζ, "θάψιμο" κρίσιμων θεμάτων και καλεσμένους με κομματικά κριτήρια. Κορυφαίο όλων; Σχεδόν σε κάθε δελτίο φιλοξενούνται "τουριστικά" ρεπορτάζ με πρωταγωνίστρια την αρμόδια υπουργό Ολγα Κεφαλογιάννη!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags