Μάλιστα επικράτησε ένταση μεταξύ του Δήμου Βερύκιου και του υπουργού με τις επίμονες ερωτήσεις του δημοσιογράφου σχετικά με το στρατόπεδο στη Χίο.

Η στήλη πληροφορήθηκε πως στον Βερύκιο έβαλε …χέρι ο υπουργός, διαμαρτυρόμενος ότι δεν του προσφέρει "τη στήριξη και την αγάπη που προσέφερε παλιότερα σε άλλους κατόχους του υπουργείου". Ειρήσθω ένα παρόδω, ο ένας έχει πάρει διαρκείας στον Κορυδαλλό και ο άλλος οδεύει προς τα εκεί αφού ελέγχονται οι λογαριασμοί συγγενικών του προσώπων.

Γενικώς ο Βερύκιος είναι γνωστός στην πιάτσα αφενός ως φίλος των υπουργών, αφετέρου ως ο άνθρωπος που ακυρώνει ή επιτυγχάνει μεταθέσεις σε χρόνο …dt!

Στον ALPHA κάτι πήγαν να ψελλίσουν με αποκαλύψεις και ρεπορτάζ για τον στρατό αλλά ο "κόκκινος Πάνος" δεν αφήνει να πέσει τίποτε κάτω.

Και σχετικό κουίζ: σε ποια εφημερίδα, κυριακάτικη μάλιστα, υπάρχουν κάθε εβδομάδα με μαθηματική ακρίβεια γλυκές, τρυφερές και αποθεωτικές "δημοσιογραφικές" ειδήσεις (δελτία Τύπου δηλαδή) για τον Παναγιωτόπουλο; Μήπως κάποιοι τον προορίζουν για "μνηστήρα";