Η Ζέτα Μακρυπούλια καλωσόρισε την κριτική επιτροπή, το κοινό και φυσικά τα 13 λαμπερά ζευγάρια και ο χορός… ξεκίνησε με Rumba για τις διάσημες κυρίες και με Quickstep για τους άντρες celebrities της παρέας! Το ζευγάρι που αποχώρησε ήταν η Μαριάντα Πιερίδη με τον Διονύση Βάλμη. 
 
Το 3ο live κέρδισε την προτίμηση του δυναμικού κοινού, καθώς οι τηλεθεατές 15-44 το παρακολούθησαν σε ποσοστό 34,6%. Οι γυναίκες  κι αυτή την Κυριακή χάρισαν στο DANCING WITH THE STARS III υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Συνολικά το γυναίκειο κοινό έδωσε στο show 44,8% με τις γυναίκες 15-24 να σημειώνουν το μεγαλύτερο ποσοστό, 45,6%!
 
Το DANCING WITH THE STARS III τερμάτισε πρώτο στη ζώνη του στο κοινό 15-44. Οι γυναίκες 15-24 του έδωσαν προβάδισμα 19,8 μονάδων από το δεύτερο κανάλι. Η μεγαλύτερη διαφορά παρατηρήθηκε στο σύνολο του γυναίκειου κοινού με 21,4 μονάδες από το δεύτερο κανάλι. Επιπλέον, ο μέσος όρος των τηλεθεατών που παρακολούθησαν το show έφτασε το 1.402.389!  
 
Οι βαθμολογίες στο χθεσινό Live έδειξαν πως όχι μόνο οι διάσημοι χορευτές μας, θυμίζουν πλέον επαγγελματίες του είδους, αλλά και πως οι κριτές μπήκαν για τα καλά στο πνεύμα των Χριστουγέννων, καθώς στη βαθμολόγια υπήρξαν και 8άρια! Με ιδιαίτερα εντυπωσιακές χορογραφίες και πολύχρωμα, λαμπερά κοστούμια τα 13 ζευγάρια, μας έβαλαν ξανά στον ρυθμό τους που είχε και πάλι πάθος, αλλά και στόχο, αφού μην ξεχνάμε πως διαγωνίζονται για καλό σκοπό.   
 
Ο Γιώργος Τσαλίκης βγήκε πρώτος στη σκηνή και μπήκε δυναμικά στον χορό. Απέσπασε 30 βαθμούς και απέδειξε πως το Quickstep… το υποστηρίζει με πολλή χαρά και ακόμα περισσότερο χιούμορ!  
 
Ακολούθησε η σέξι Μαριάντα Πιερίδη, η οποία κάτω από τους ήχους της Lana Del Rey, χόρεψε ως… μια φαντασίωση. Η προσπάθειά της στη Rumba της χάρισε 25 βαθμούς, αλλά δυστυχώς δεν ήταν αρκετή για να της εξασφαλίσει και την παραμονή της στο show. 
 
Ο Ηλίας Βρεττός “μπήκε” στο DANCING WITH THE STARS III College… και “βγήκε” με άριστα! H δυναμική του χορογραφία και η θετική του ενέργεια τον οδήγησαν για άλλη μια φορά στην κορυφή της κατάταξης, χαρίζοντάς του 34 βαθμούς και το πρώτο 8άρι της βραδιάς!
 
Στο χθεσινό Live, δεν είδαμε μόνο σπουδαίες χορογραφίες, αλλά και μια άλλη…  Λάουρα Νάργες! Αφού πρώτα έβγαλε τον θυμό της για τις προηγούμενες χαμηλές βαθμολογικές επιδόσεις, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και όλο το πάθος της επί σκηνής. Από την κριτική επιτροπή πήρε 28 βαθμούς κι από εμάς… πολλά «μπράβο»! 
 
Ο Κώστας Κρομμύδας αν και παραδέχτηκε πως προτιμάει το Tango, μας απέδειξε πως και στο Quickstep μπορεί να τα καταφέρει αρκετά καλά. Για τη χορογραφία που παρουσίασε οι κριτές του έδωσαν συνολικά 26 βαθμούς! 
 
Άφωνους μας άφησε για άλλη μια φορά η λαμπερή Ντορέττα Παπαδημητρίου! Ως κορίτσι του James Bond “έσκισε” με το… θεατρικό δρώμενο -σύμφωνα με τους κριτές- που παρουσίασε και τερμάτισε κι αυτή στην πρώτη θέση της κατάταξης με 34 βαθμούς!  
 
Με breakthrough performance και 26 βαθμούς στο σύνολο, η Βάσια Τριφύλλη… μας έπεισε! Ο αισθησιασμός και το πάθος δεν έχουν ηλικία… ή το’ χεις ή δεν το’ χεις και η αγαπημένη μας ηθοποιός είναι ξεκάθαρο πως ανήκει στην πρώτη κατηγορία!
 
Ο Νίκος Αναδιώτης μπορεί να ήταν κουρασμένος στις πρόβες, στη σκηνή του Dancing With The Stars όμως εκτέλεσε πιστά και γεμάτος ενέργεια τη χορογραφία του και μας εντυπωσίασε για άλλη μια φορά. Η βαθμολογία του ήταν 27 βαθμοί!   
 
Ο Σπύρος Σούλης, σύμφωνα με τους κριτές παρουσίασε το καλύτερο Quickstep της βραδιάς. Η ευφάνταστη χορογραφία του εντός… και εκτός του παρκέ και η ενεργητικότητά του τον οδήγησαν στην πρώτη θέση με 34 βαθμούς!  
 
Η Κέλλυ Κελεκίδου, αν και σοβαρά τραυματισμένη, έδωσε τις δικές της στιγμές στην ξεχωριστή χορογραφία της, στην οποία κυριαρχούσαν οι αντιθέσεις. Οι κριτές της έδωσαν 33 βαθμούς και τη δεύτερη θέση!
 
Ερωτική και σέξι, η Βάνα Μπάρμπα με total black look αλά Sophia Loren μας παρουσίασε την πιο αισθησιακή όψη της Rumba. Για τη χορογραφίας της οι κριτές της έδωσαν 30 βαθμούς.  
 
Ο Γιάννης Αϊβάζης σε κάθε Live γίνεται όλο και καλύτερος. Με rock look και διάθεση, χόρεψε δυναμικά στο παρκέ, έπαιξε ηλεκτρική κιθάρα και απέσπασε πέντε 5άρια που του χάρισαν συνολικά 25 βαθμούς. 
 
Η Έλενα Παπαβασιλείου σε κάθε Live κάνει εμφάνιση – statement: «σέξι κι όποιος αντέξει»! Με 33 βαθμούς κι από τη δεύτερη θέση, η λαμπερή Έλενα έδειξε και πάλι πως η σχέση της με τον ρυθμό είναι μοναδική!