Facebook Pixel Πολύ, μα πολύ, γκρίνια σε ΕΡΤ και ΕΡΑ Σπορ...
Life
| 2012-12-14 17:45:00

Πολύ, μα πολύ, γκρίνια σε ΕΡΤ και ΕΡΑ Σπορ...

Πολύ, μα πολύ, γκρίνια σε ΕΡΤ και ΕΡΑ Σπορ...

Ο σκύλος έχει σκυλόσπιτο στο πάρκινγκ της ΕΡΤ, στην Αγία Παρασκευή. Και επειδή δεν αντέχει το κρύο, γυρίζει στους διαδρόμους και μαθαίνει πολλά...

Ο αρχισυντάκτης του αθλητικού Δημήτρης Κωνσταντινίδης γκρινιάζει, και δικαιολογημένα, μετά το "κόψιμο" της καθημερινής αθλητικής εκπομπή "Sport NET". Ο σκύλος σας τα γάβγισε όλα από χθες.

Και οι "απλοί" εργαζόμενοι στο αθλητικό της ΕΡΤ έχουν όμως παράπονα από τους αρχισυντάκτες καθώς αφενός κατηγορούνται ότι δηλώνουν "μαϊμού" υπερωρίες για να καλύψουν τη χασούρα από τις μειώσεις μισθών, αφετέρου στέλνουν στις αποστολές όλο τους ίδιους και τους ίδιους.

Γκρίνια, επίσης δικαιολογημένη, κι από τους αθλητικούς στην ΕΡΑ Σπορ. Τους εσωτερικούς. Τι έγινε πάλι στην ΕΡΑ Σπορ; Πολλοί εσωτερικοί, μαθαίνω, αντί για 6ωρο ωράριο δηλώνουν υπερωρίες 2 και 3 ώρες την ημέρα με αποτέλεσμα ο μισθός να αυξάνεται.

"Δηλώνουν": το διευκρινίζω. Αρκετοί θεωρούν ότι δεν ισχύουν.

Επίσης, επειδή η κυριακάτικη εργασία ως έχει συμφωνηθεί αρχικώς, προϋποθέτει εργασία υποχρεωτικά και το Σάββατο, σχεδόν ουδείς πατάει το Σάββατο για δουλειά! Θα μου πείτε, και σηκώνονται κυριακάτικα να πάνε; Κι όμως, είναι πλέον δύσκολα τα πράγματα και όσοι είχαν δεύτερη και τρίτη δουλειά, πλέον έχουν ανάγκη την κακομοίρα την ΕΡΤ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags