Μεσούσης της εβδομάδας γράφτηκε, κυρίως στην «Πράσινη», ότι «η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προτίθεται να κινηθεί νομικά και εναντίον της Forthnet, προκειμένου να διασφαλίσει την αποπληρωμή οφειλής ύψους 1,5 εκατ. ευρώ για τη συνεργασία του με τη NOVA. Και προς αυτή την κατεύθυνση έχει σταλεί σχετικό εξώδικο και τα επόμενα 24ωρα θα γίνουν και οι ενέργειες σε καθαρά νομικό επίπεδο».
Ωστόσο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός βγαίνει… οφσάιντ. Οπως ένα πουλάκι «σφύριξε» στη στήλη, ελεώ της καλοκαιρινής προσφοράς της NOVA αναφορικά με το πακέτο προς τους φιλάθλους των ομάδων, στον Παναθηναϊκό αγόρασαν περί τις 300 συνδρομές (κόστιζαν 149 ευρώ μέσω των ΠΑΕ αντί για 299 ευρώ, ήτοι η κανονική τους τιμή).
Κι αφού η προσφορά για τις υπηρεσίες Nova Sports Pack & Nova Επίγεια Sports ολοκληρώθηκε, επέστρεψε τους απούλητες αποκωδικοποιητές αλλά ακόμη η εταιρεία Greenteam, που τα διέθεσε στα καταστήματα, δεν έχει εξοφλήσει τη Forthnet!
Μάλιστα, σε πρόσφατη ερώτηση της Forthnet προς την ΠΑΕ του στυλ «πώς πάμε, τι γίνεται», η απάντηση της Greenteam «δεν υπάρχει μία, κάντε ό,τι καταλαβαίνετε!».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο