Σύμφωνα με την εφημερίδα "εποικοδομητική και ενδιαφέρουσα συνάντηση του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ με την εμβληματική φυσιογνωμία της Αριστεράς και της Βραζιλίας στο Σάο Πάολο. Λούλα: μην χάσετε ποτέ την ελπίδα σας, συνεχίστε τη μάχη με το κεφάλι ψηλά, διότι ο ελληνικός λαός είναι πιο δυνατός από την κρίση".

Ο Λούλα, ο πρόεδρος της Βραζιλίας ντε, δεν είπε ποτέ "Διέξοδος με το δημόσιο μπροστά".

Τι είπε; "Tο μήνυμα που θα ήθελα να στείλω στον Ελληνικό λαό είναι ότι σ’ αυτή τη στιγμή της κρίσης πρέπει να είναι ψύχραιμοι, να έχουν μεγάλη θέληση και να αναζητήσουν λύσεις. Να μη γίνονται πολλά σχόλια για την κρίση, αλλά να συζητούν ποιες είναι οι λύσεις. Εδώ στη Βραζιλία η λέξη κλειδί ήταν η οικονομική ανάπτυξη μαζί με το εμπόριο, μαζί με τις επενδύσεις, μαζί με τις θέσεις εργασίας, μαζί με την κατανάλωση και γι’ αυτό η Βραζιλία έχει ανέβει από τη δέκατη στην έκτη θέση στην παγκόσμια οικονομία".

Να μη γίνονται πολλά σχόλια για την κρίση είπε ο πρόεδρος, Αλέξη…

Τι άκουσε ο Τσίπρας: "Στο πρόσωπο του Προέδρου Λούλα βρήκαμε έναν ισχυρό σύμμαχο στην προσπάθεια του ελληνικού λαού να ξεπεράσει την κρίση, στην προσπάθειά του να αντέξει και να νικήσει τις βάρβαρες νεοφιλελεύθερες πολιτικές".

Μάλλον η συζήτηση θα έγινε στα αγγλικά! Χριστουγεννιάτικες κακίες…