Facebook Pixel Τα 280+14 «βύσματα» στην ΕΡΤ και ο... Πουρουπουπού!
Life
| 2013-01-03 19:35:00

Τα 280+14 «βύσματα» στην ΕΡΤ και ο... Πουρουπουπού!

Τα 280+14 «βύσματα» στην ΕΡΤ και ο... Πουρουπουπού!

Ο Σίμος Κεδίκογλου είναι η... φωνή του πρωθυπουργού όταν ο Αντώνης Σαμαράς δεν ομιλεί δημόσια.

Και είχε υποσχεθεί ότι θα γίνει προσπάθεια να ανανεωθούν οι συμβάσεις των παλιών εργαζομένων στην ΕΡΤ, ωστόσο οι «παλιοί» μένουν απ’ έξω και ετοιμάζεται... νέα γενιά συμβασιούχων!

Η διοίκηση της ΕΡΤ έχει ήδη ζητήσει την έγκριση για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας 280 συμβασιούχων ενώ επισήμως από το Ραδιομέγαρο η ενημέρωση είναι πως είναι αδύνατον να ανανεωθούν οι συμβάσεις για τους νυν εργαζόμενους με σύμβαση που έχουν ήδη δυο συνεχόμενες συμβάσεις.

Εκτός από αυτούς που έχουν δύο συνεχόμενες συμβάσεις, υπάρχουν και εκείνοι που η σύμβασή τους έληξε τον Δεκέμβριο και είχαν προσληφθεί για πρώτη φορά μέσω ΑΣΕΠ πέρυσι, τέτοια εποχή.

Μιλάμε για δημοσιογράφους με... θητεία 10 και 15 ετών στην ΕΡΤ! Η εναλλακτική που έχουν είναι να συνεχίσουν να εργάζονται με δελτίο παροχής υπηρεσιών (μπλοκάκι) σε εξωτερικές ή μεικτές τηλεοπτικές παραγωγές.

Επίσης, η διοίκηση της ΕΡΤ εκτός των 280 ζητά έγκριση και για την πρόσληψη 14 ακόμη ατόμων με σύμβαση Προσωπικού Ειδικών Θέσεων (όπως η Ελλη Στάη).

Κοινώς, στις 7 Φεβρουαρίου οδεύουν απολύονται 350 συμβασιούχοι και αδειάζουν 280 νέες θέσεις εργασίας για τις οποίες αναμένεται να γίνει πολιτική σφαγή από τους ενδιαφερόμενους δημοσιογράφους!

ΥΓ. Ο Παύλος Παπαδημητρίου, γνωστότερος ως «Πουρουπουπού», επανέρχεται λίαν συντόμως στην ΕΡΤ. Ανάμεσα στους 280+14 «νέους»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags