Facebook Pixel 1 εκατ. ευρώ για τα golden boys της ΕΡΤ!
Life
| 2013-01-18 13:00:00

1 εκατ. ευρώ για τα golden boys της ΕΡΤ!

1 εκατ. ευρώ για τα golden boys της ΕΡΤ!

Το "φαγοπότι" θέσεων και μισθών συνεχίζεται στην δημόσια ραδιοτηλεόραση, όπου και πάλι εντοπίζεται μια "στρατιά" ειδικών συμβούλων και Προσωπικού Ειδικών Θέσεων (ΠΕΘ).

Μόνο που πρόκειται για συμβάσεις που έχουν και ειδικές αμοιβές, που ξεκινούν στη χειρότερη των περιπτώσεων από τις 2.500 ευρώ και φτάνουν αισίως μέχρι και τις 4.000 ευρώ (π.χ. Ελλη Στάη!).

Οι προσλήψεις τέτοιου τύπου συνεχίζονται από τον Σεπτέμβριο και όλοι μαζί, ειδικοί σύμβουλοι και ΠΕΘ, ξεπερνούν τους 21, με το συνολικό κόστος για την ΕΡΤ να υπερβαίνει ετησίως το 1.000.000 ευρώ. Και σε αυτούς δεν περιλαμβάνονται ορισμένες ανανεώσεις, όπως για παράδειγμα του Γιάννη Πολίτη και της Πηνελόπης Γαβρά που παρουσιάζουν την πολιτική εκπομπή "Πέμπτη βράδυ x 2". Ή της Ελλης Στάη και της συνεργάτιδάς της Νικόλ Λιβαδάρη, με τις οποίες δεν έχει ξεκαθαρίσει μέχρι στιγμής πλήρως η κατάσταση καθώς οι συμβάσεις τους λήγουν στις αρχές Φεβρουαρίου και δεν υπάρχει οριστική απόφαση για τη συνέχιση ή μη της συνεργασίας τους με την ΕΡΤ.

Τελευταία πρόσληψη ειδικής συμβούλου στην ΕΡΤ είναι αυτή της δημοσιογράφου Βούλας Κεχαγιά με αντικείμενο απασχόλησης όπως περιγράφεται στην ενός έτους σύμβασή της "Θέματα συμβούλου ενημέρωσης".

Στην ίδια λίστα περιλαμβάνονται και οι Αντώνης Λιάρος, Αθηνά Σαλαγκούδη, Γιώργος Κουβαράς, Χαράλαμπος Παπαπαναγιώτου, Χρήστος Μαχαίρας, Μανούσος Καμπανέλλης, Γιώργος Αντωνίου, Σταύρος Οικονομόπουλος, Γιώργος Νταούλης, Βασίλης Βλαχοδημητρόπουλος, Μανώλης Κοττάκης, Ευστάθιος Μιχαήλ, Κωνσταντίνος Κυριακούλης, Ματίνα Ρέτσα, Χριστίνα Αρμάνη, Χαράλαμπος Σταθάκης, Μανώλης Τσακίρης κ.ά.

Πρόκειται στην πλειονότητά τους βέβαια για δημοσιογράφους και για δύο σκηνοθέτες, αλλά το περίεργο είναι ότι περιλαμβάνονται και ένας …γυμναστής και ένας …ασφαλιστικός σύμβουλος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags