Facebook Pixel Καταγγελίες Βαλαβάνη για ΕΡΤ, επιστρέφει η Μάγια Τσόκλη
Life
| 2013-02-08 11:55:00

Καταγγελίες Βαλαβάνη για ΕΡΤ, επιστρέφει η Μάγια Τσόκλη

Καταγγελίες Βαλαβάνη για ΕΡΤ, επιστρέφει η Μάγια Τσόκλη

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νάντια Βαλαβάνη προχώρησε κατά την ομιλία της στην Ολομέλεια της Βουλής σε αναφορά στους 61 συμβασιούχους εργαζόμενους της ΕΡΤ, των οποίων οι συμβάσεις τερματίζονται σήμερα, Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου.

«Μια χώρα που επιστρατεύει ναυτεργάτες απλήρωτους επί 6 μήνες, δηλαδή τους επιβάλλει σχέσεις καταναγκαστικής εργασίας που απαγορεύονται ρητά από το Σύνταγμα, που ετοιμάζεται αυτή την Παρασκευή να απολύσει 61 συμβασιούχους της ΝΕΤ μπροστά και πίσω από τις οθόνες, από τους αφανείς ήρωες που κάνουν όλη τη δουλειά πίσω από τις κάμερες, μέχρι τους δημοσιογράφους που κρατούν όλο το πολιτικό πρόγραμμα, από τον Κώστα Αρβανίτη στην πρωϊνή ζώνη μέχρι την Έλλη Στάη στη βραδινή ζώνη, για ένα και μόνο λόγο, για να πετύχει η Κυβέρνηση ακόμη ασφυκτικότερη πολιτική χειραγώγηση μέσα από τη δημόσια τηλεόραση, είναι σε χειρότερη κατάσταση και από θεσμική άποψη από τη Βουλγαρία».

Η Νάντια Βαλαβάνη κάλεσε την Κυβέρνηση να άρει άμεσα την επιστράτευση των ναυτεργατών και των εργαζομένων στο Μετρό. Και να μετατρέψει τις συμβάσεις και των 61 εργαζομένων στη ΝΕΤ-ΕΤ3, Κρατικά Ραδιόφωνα και στο site της ΕΡΤ σε συμβάσεις αορίστου χρόνου ή να τις ανανεώσει έστω και για ένα χρόνο όλες.

Επιστρέφει στη ΝΕΤ η Μάγια Τσόκλη

Τελικά πήρε το «πράσινο φως» από την κρατική τηλεόραση και επιστρέφει στη μικρή οθόνη. Ο λόγος για την Μάγια Τσόκλη που ξεκινάει τα ταξίδια. Η εκπομπή «Ταξιδεύοντας» θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Φεβρουαρίου από τη συχνότητα της ΝΕΤ και θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 23:00 το βράδυ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags