O «Δικέφαλος» του Βορρά θέλει τη νίκη προκειμένου να αποκτήσει καλύτερη θέση στην βαθμολογία, εν όψει των play off και να πάρει ρεβάνς για την ήττα στο πρώτο γύρο, την στιγμή που οι «πράσινοι» αναζητούν τη τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα έτσι ώστε να διατηρηθούν στην 5η θέση.

Εκτός όμως από το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής περιλαμβάνει παιχνίδια που αναμένονται να είναι… καυτά. Το Σάββατο 16/03 ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον ΟΦΗ, σε ένα ματς που και οι δύο ομάδες ψάχνουν απεγνωσμένα τη νίκη, ενώ στα Γιάννενα, ο τοπικός ΠΑΣ θα αντιμετωπίσει τον Άρη σε έναν αγώνα - «τελικό» και για τους δύο, με τους Ηπειρώτες να στοχεύουν στο play off και τους Θεσσαλονικείς να θέλουν απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη. Το βράδυ του Σάββατου στο ΟΑΚΑ θα γίνει ένα ακόμη μεγάλο ματς για την παραμονή στην κατηγορία, αυτό ανάμεσα στην ΑΕΚ και στην Βέροια με τους δύο αντιπάλους να… καίγονται για τη νίκη.

Την Κυριακή 17/03 ο Ατρόμητος υποδέχεται στο Περιστέρι τον Αστέρα Τρίπολης, στα Χανιά ο Πλατανιάς θα παίξει με τον Πανιώνιο και στη Κέρκυρα η ομώνυμη ομάδα θα κοντραριστεί με τον Ολυμπιακό, σε τρία ματς που αναμένονται όλα να είναι ιδιαίτερα συναρπαστικά.

Αναλυτικά το Σάββατο 16/03 το πρόγραμμα της Nova περιλαμβάνει τις μεταδόσεις:

* 17.15 Λεβαδειακός – ΟΦΗ σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και ρεπορτάζ του Γιώργου Αργυρόγλου και του Διονύση Στρούμπου από το NS1

* 17.15 ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ του Βαγγέλη Πήχα και του Παναγιώτη Στεφάνου από το NS2/NS2HD

* 19.30 ΑΕΚ – Βέροια σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ του Μανώλη Βογιατζάκη και του Γιάννη Φάκαρου από το NS2/NS2HD


Αναλυτικά την Κυριακή 17/03 η αγωνιστική δράση στη Nova περιλαμβάνει τα παιχνίδια:

* 15.00 Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Βασίλη Κωνσταντόπουλου και του Γιώργου Αργυρόγλου από το NS1

* 17.15 Πλατανιάς – Πανιώνιος σε περιγραφή του Γιάννη Τσαϊνη και ρεπορτάζ του Σπύρου Δημολίτσα και του Γιώργου Βασιλείου από το NS1

* 17.15 Κέρκυρα – Ολυμπιακός σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου και του Νίκου Γαβαλά από το NS2/NS2HD

* 19.30 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ των Κωστή Μπότσαρη, Ευγένιου Δαδαλιάρα και Νίκου Τζουάννη από το NS1/NS1 HD

Σπουδαίες αναμετρήσεις και την Δευτέρα

Την Δευτέρα 18/03, στις 19.30, ο Πανθρακικός υποδέχεται την Ξάνθη, σε ένα ματς που θα μεταδοθεί από το NS2 σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα και του Γιάννη Πάγκου.

Οι εκπομπές του Σαββατοκύριακου

Το Σάββατο, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ΑΕΚ – Βέροια δείτε στην εκπομπή «Super Goal» από το NS1/NS1HD με τον Δημήτρη Παπανικολάου, όλο το ρεπορτάζ των αγώνων του Σαββάτου και τις καλύτερες φάσεις και ρεπορτάζ από τις αναμετρήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Την Κυριακή, αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, μη χάσετε την εκπομπή«Total Superleague» από το NS1/NS1HD.

Ο Δημήτρης Παπανικολάου μας μεταφέρει σε όλα τα γήπεδα για τις φάσεις, τα γκολ και τις σύντομες δηλώσεις των πρωταγωνιστών και αμέσως μετά δίνει τη σκυτάλη στον Αντώνη Πανούτσο και τον Αντώνη Καρπετόπουλο για ανάλυση και σχόλιο όλων των παιχνιδιών της αγωνιστικής.

Όλο το ρεπορτάζ από τα παιχνίδια και οι πρώτες δηλώσεις των παικτών σε ζωντανή σύνδεση, καθώς και όλη η δράση της αγωνιστικής από το έγκυρο δημοσιογραφικό δυναμικό της Nova, οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ κάθε αναμέτρησης προβάλλονται και αναλύονται με το μοναδικό τρόπο των δύο αγαπημένων παρουσιαστών.

Παράλληλα μη χάσετε τις προβλέψεις του Αντώνη Πανούτσου και του Αντώνη Καρπετόπουλου για τα ματς της 26ης αγωνιστικής στη web εκπομπή «Εκεί – εκεί στην Α’ Εθνική» του novasports.gr, η οποία θα προβάλλεται πλέον σε live streaming κάθε Παρασκευή στις 15.00. Επίσης θα μεταδίδεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και μέσω Facebook στη σελίδα του facebook.com/Novasports.gr. Οι Αντώνηδες θα κάνουν τα προγνωστικά τους, θα επικοινωνήσουν ζωντανά με τους επισκέπτες της ιστοσελίδας του novasports.gr και μένει να δούμε αν θα πέσουν μέσα στις προβλέψεις τους.

Για το «τρίποντο» η Μάντσεστερ Γ., δύσκολο τεστ για Μάντσεστερ Σίτι

Οι συνδρομητές της Nova το διήμερο 16-17 Μαρτίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μέσα από τα αθλητικά κανάλια Novasports, τους αγώνες Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ρέντινγκ, Τσέλσι – Γουέστ Χαμ και Γουίγκαν - Νιουκάστλ για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Premier League.

H πρωτοπόρος της βαθμολογίας Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υποδέχεται στο «Ολντ Τράφορντ» την Ρέντινγκ και θέλει να πάρει τη νίκη προκειμένου να κάνει ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Την ίδια στιγμή η πρωταθλήτρια Αγγλίας Μάντσεστερ Σίτι, έχει δύσκολη αποστολή στην έδρα της Έβερτον, ενώ η πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι υποδέχεται την Γουέστ Χαμ. Αμφίρροπο αναμένεται να είναι και το παιχνίδι της Γουίγκαν με την Νιουκάστλ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων της Nova έχει ως εξής:

Σάββατο 16/03
* 14.45 Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι από το NS1/NS1HD σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου
* 19.30 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ρέντινγκ από το NS1/NS1HD σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη

Κυριακή 17/03
* 18.00 Τσέλσι – Γουέστ Χαμ από το NS3 σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου
* 18.00 Γουίγκαν – Νιουκάστλ από το NS4 σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη

Σε μαγνητοσκόπηση θα προβληθεί το παρακάτω παιχνίδι:
* 16/03 - 21.30 Σουόνσι – Άρσεναλ από το NS2/NS2HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη

Εκτός έδρας δοκιμασίες για Μπενφίκα και Πόρτο

Η «μάχη» του τίτλου κορυφώνεται στην Πορτογαλία, με την Μπενφίκα και την Πόρτο να τα δίνουν όλα για τη κατάκτηση του τίτλου και η Nova μέσω των αθλητικών καναλιών της ετοιμάζεται να προσφέρει στους συνδρομητές της την Κυριακή 17 Μαρτίου τους αγώνες των δύο ομάδων (Μαρίτιμο – Πόρτο και Γκιμαράες – Μπενφίκα) στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής.

Στις 20.00 η Πόρτο δοκιμάζεται στην έδρα της Μαρίτιμο και θα επιδιώξει τη νίκη προκειμένου να μείνει σε απόσταση βολής από τη κορυφή της βαθμολογίας.

Λίγο αργότερα στις 22.30 η Μπενφίκα θα κοντραριστεί με την Γκιμαράες και στοχεύει να φύγει αλώβητη, στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αναλυτικά οι μεταδόσεις του πορτογαλικού πρωταθλήματος έχουν ως εξής:

Κυριακή 17/03
* 20.00 Μαρίτιμο - Πόρτο από το NS2/NSHD σε περιγραφή του Νίκου Καπίρη
* 22.30 Γκιμαράες - Μπενφίκα από το NS2/NS2HD σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη

Ντέρμπι πρωτοπόρων Γοδόι – Λανούς & Νιούελς – Ρίβερ Πλέιτ

Οι συνδρομητές της Nova την Κυριακή 17 Μαρτίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους αγώνες Γοδόι – Λανούς και Νιούελς Ολντ Μπόις – Ρίβερ Πλέιτ για το πρωτάθλημα Final Αργεντινής στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Οι τέσσερις πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα κοντράρονται σε δύο σπουδαία παιχνίδια που αναμένεται να καθηλώσουν τους λάτρεις του λάτιν ποδοσφαίρου και τους συνδρομητές της πρώτης ψηφιακής πλατφόρμας. Η Γοδόι η οποία απέχει δύο βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογίας, υποδέχεται την πρωτοπόρο Λανούς σε ένα ματς που αναμένεται να είναι συναρπαστικό

Η δεύτερη της βαθμολογίας Ρίβερ Πλέιτ πηγαίνει στην έδρα της τέταρτης ομάδας του βαθμολογικού πίνακα Νιούελς με τις δύο ομάδες να θέλουν μόνο τη νίκη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων της Nova έχει ως εξής:
* Κυριακή 17/03 19.00 Γοδόι – Λανούς NS3 live σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου
* Κυριακή 17/03 21.10 Νιούελς – Ρίβερ Πλέιτ NS3 live σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη