Με ποσοστό 24,5% -τις καθημερινές- και σχεδόν ένα εκατομμύριο τηλεθεατές, διατηρεί την πρώτη θέση στον πίνακα τηλεθέασης, σημειώνοντας διαφορά 5,9 μονάδων από τον δεύτερο στην κατάταξη ΑΝΤ1.
Η Κυπριακή οικονομική κρίση ήταν η είδηση που κυριάρχησε στη εσωτερική και διεθνή επικαιρότητα, αλλάζοντας δεδομένα στο πολιτικο-οικονομικό σκηνικό.

Στον πίνακα που ακολουθεί αποτυπώνεται η πρωτιά του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA με την Όλγα Τρέμη τις καθημερινές και τον Νίκο Στραβελάκη τα Σαββατοκύριακα:

Αναλυτικά:
1-31 Μαρτίου (Δευτέρα- Παρασκευή με μέσο όσο και αριθμό
MEGA 24,5 - 931.000
ΑΝΤ1 18,6 - 704.000
ALPHA 17,6 - 588.000
STAR 11,4 - 426.000
ΣΚΑΙ 6,4 - 281.000
ΝΕΤ 4,2 - 185.000

1-31 Μαρτίου (Δευτέρα- Κυριακή)
MEGA 23,6 - 880.000
ALPHA 21,3 - 697.000
ΑΝΤ1 18,7 - 697.000
STAR 11,9 - 434.000
ΣΚΑΙ 7 - 299.000
ΝΕΤ 4,2 - 185.000

Ο Γιώργος Παπαδάκης και η δημοσιογραφική του ομάδα έφεραν το Πρωινό ΑΝΤ1 για ακόμα ένα μήνα στις πρώτες θέσεις της προτίμησης του τηλεοπτικού κοινού.

Συγκεκριμένα, τον Μάρτιο το κοινό 15-44 έδωσε στον Γιώργο Παπαδάκη ποσοστό 24,1%. Το αντρικό κοινό 25-44 που παρακολούθησε το Πρωινό ΑΝΤ1 έφτασε το 27,3% και οι άντρες 15-24 το 30%. Στο σύνολο του κοινού ο Γιώργος Παπαδάκης βρέθηκε στην πρώτη θέση με 30,1%.

Στη ζώνη μετάδοσής του το Πρωινό ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Παπαδάκη τερμάτισε επίσης, στην πρώτη θέση στο σύνολο του κοινού και τον Μάρτιο, φτάνοντας το 28,9%. Τη μεγαλύτερη διαφορά κέρδισε από το αντρικό κοινό 15-24 καθώς του έδωσε προβάδισμα 10,9 μονάδων από το δεύτερο κανάλι.

Για ακόμα ένα μήνα το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε Θέμο Αναστασιάδη και έφερε την εκπομπή «ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ ΦΕΤΟΣ» και τον Μάρτιο στην κορυφή της τηλεθέασης.

Έτσι, τον συγκεκριμένο μήνα η εκπομπή σημείωσε τα παρακάτω ποσοστά τηλεθέασης:

• Στο δυναμικό κοινό 15-44 ο μέσος όρος ήταν 36,1%
• Στους άντρες 15-24 ο μέσος όρος ήταν 37%
• Στις γυναίκες 15-24 ο μέσος όρος ήταν 45,5%
• Στους άντρες 25-44 ο μέσος όρος ήταν 33,4%
• Στις γυναίκες 25-44 ο μέσος όρος ήταν 37,1%
• Συνολικά στο κοινό 15-24 ο μέσος όρος ήταν 40,9%

Η εκπομπή «ΟΛΑ ΜΠΑΧΑΛΟ ΦΕΤΟΣ» τερμάτισε πρώτη στη ζώνη μετάδοσής της σε όλα τα ενήλικα κοινά και τον Μάρτιο. Στο κοινό 15-44 η διαφορά από το δεύτερο κανάλι έφτασε τις 23 μονάδες και στο νεαρό κοινό 15-24 η απόσταση από το δεύτερο κανάλι άγγιξε τις 28 μονάδες.

Οι «ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ» για τη χρεοκοπία της Αργεντινής

ΟΙ «ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ» ξεμπλέκουν το νήμα της πιο μεγάλης χρεοκοπίας της σύγχρονης ιστορίας, μίας χρεοκοπίας που μνημονεύεται όσο καμία άλλη στον πολιτικό διάλογο της χώρας μας: της Αργεντινής, το πρώτο μέρος θα προβληθεί την Τρίτη 2 Απριλίου στις 23.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η ρεπόρτερ των Νέων Φακέλων Ελένη Βαρβιτσιώτη ταξιδεύει στην μακρινή χώρα της Λατινικής Αμερικής και προσπαθεί να λύσει το μυστήριο της χρεοκοπίας της Αργεντινής μέσα από μαρτυρίες των πρωταγωνιστών της κρίσης.

της ιστορίας εξομολογούνται στην κάμερα των Νέων Φακέλων τις δύσκολες αποφάσεις που έπρεπε να πάρουν, τα λάθη που έκαναν και τι θα συμβούλευαν την Ελλάδα μέσα από την δική τους εμπειρία.

Πρέπει η Ελλάδα να ακολουθήσει τα βήματα της Αργεντινής;
Είναι μία οικονομία μοντέλο προς μίμηση ή παράδειγμα προς αποφυγή;

Ο τότε πρόεδρος της Αργεντινής Φερνάντο Ντε Λα Ρούα, γνωστός για την φυγή του με το ελικόπτερο, ο υπουργός οικονομικών Ντομίνγκο Καβάλο, οι διοικητές των τραπεζών, οι πιο ισχυροί επιχειρηματίες αλλά και οι απλοί πολίτες μίας χώρας της οποίας η οικονομική ιστορία αποτελεί ερωτηματικό για τους Έλληνες όσο καμίας άλλης χώρας ρίχνουν φως στα γεγονότα μίας χρεοκοπίας που δώδεκα χρόνια αργότερα έχει αφήσει τα σημάδια της χαραγμένα στη μνήμη τους.