Ήδη, έχει συναντηθεί με την οικογένεια Αλαφούζου, τον ισχυρό άνδρα του ΔΟΛ Σταύρο Ψυχάρη, ενώ την προηγούμενη βδομάδα βρέθηκε στα γραφεία της «Εφημερίδας των Συντακτών».

Κατά το αμέσως προσεχές διάστημα θα επιδιωχθεί συνάντηση και με τον τρίτο μέτοχο του MEGA, τον επιχειρηματία Βαρδή Βαρδινογιάννη.

Ο Μπογδάνος ξανακαλεί την… άκρα!

Αφού προκάλεσε σωρεία συζητήσεων προ δύο μηνών έχοντας καλέσει τον αρχιφύρερ της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος την Τετάρτη 3 Απριλίου στις 00.30 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ μιλάει «Ευθέως» με έναν ακόμη… ακραίο: τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη.

Συζητούν για τη νέα κυπριακή τραγωδία και τις επιπτώσεις στην Ευρωζώνη. Ποια είναι η επόμενη ημέρα για την Ελλάδα; Πού οδηγείται η διαπραγμάτευση με την Τρόικα; Αντέχει η τρικομματική κυβέρνηση;

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δίνει τις δικές του απαντήσεις «Ευθέως» στον Μπογδάνο.