Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου οι Τζένιφερ Ανιστον, Ματ Λε Μπλαν, Μάθου Πέρι, Λ΄ζα Κόντρου, Ντέιβιντ Σουίμερ και Κόρτνεϊ Κοξ ετοιμάζονται για comeback, με τις σπαρταριστές τους στιγμές πάντα πρώτο πλάνο.

«Θα το ξεκαθαρίσω μία και καλή: αυτό δεν θα συμβεί!», δήλωσε η δημιουργός της σειράς Μάρτα ΚάουφμανKauffman, ενώ, τόσο το κανάλι, όσο και η εταιρεία παραγωγής, δεν έχουν κάνει κάποιο σχόλιο.

Τα «Φιλαράκια» άρχισαν στην αμερικάνικη τηλεόραση στις 22 Σεπτεμβρίου του 1994 και ολοκληρώθηκαν στις 6 Μαΐου του 2004. Συνολικά, έχουν προβληθεί σε περισσότερες από 100 χώρες και έχουν αποσπάσει ουκ ολίγα βραβεία, ενώ στην Ελλάδα εξακολουθούν να μας κρατούν συντροφιά κάθε Σαββατοκύριακο μέσα από το Star!

Τέλος για την τηλεοπτική σειρά «Dexter»

Η σειρά "Dexter" που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, φτάνει στο τέλος, μετά την προβολή του όγδοου κύκλου. Η επίσημη ανακοίνωση έγινε μέσω Facebook.

Η φημολογία για το τέλος της σειράς, ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο, όταν η ηθοποιός Τζένιφερ Κάρπεντερ, δήλωσε ότι είχαν προγραμματιστεί μόνο οκτώ σεζόν. Κανένας, όμως, δεν το πίστεψε, γιατί δεν υπήρχε επίσημη ανακοίνωση.

Αυτή έγινε πριν από λίγες ώρες, μέσω της επίσημης σελίδας της σειράς. Η παραγωγή έγραψε: " Για να σας ευχαριστήσουμε για την αγάπη και την υποστήριξή σας, θέλαμε οι fans στο Facebook να είναι οι πρώτοι που θα μάθουν ότι η ερχόμενη σεζόν του Dexter θα είναι η τελευταία". Στη συνέχεια, ανέβασαν και ένα τρέιλερ της όγδοης σεζόν.

Η τελευταία σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Ιουνίου στην Αμερική.