Facebook Pixel Θα ...αδειάσουν το Ραδιομέγαρο οι προσληφθέντες;
Life
| 2013-08-14 20:12:00

Θα ...αδειάσουν το Ραδιομέγαρο οι προσληφθέντες;

Θα ...αδειάσουν το Ραδιομέγαρο οι προσληφθέντες;

Σε μία περίεργη κατάσταση βρισκόμαστε απ' την Τρίτη το βράδυ, μετά την ανακοίνωση των 577 πρώτων εργαζόμενων του προσωρινού δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα.

Αυτοί θα εργάζονται απ' το κτίριο της πρώην ΕΡΤ στην Κατεχάκη, αλλά το θέμα είναι τι θα γίνει με τους υπόλοιπους 1.500 που θα προσληφθούν και οι οποίοι για να ξεκινήσουν πρέπει να αδειάσει το Ραδιομέγαρο.

Το είπε και σήμερα ο υφυπουργός δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, Παντελής Καψής που μάλιστα τόνισε ότι "δεν μπορούν εκατό άτομα να εμποδίζουν την εργασία 1.800". Ποιός θα αδειάσει, όμως, το Ραδιομέγαρο απ' τις ...ανεπιθύμητες παρουσίες;

Σε συζητήσεις που είχε το Sportdog με συναδέλφους όλα οδηγούν στην εκτίμηση πως η κυβέρνηση θα περιμένει απ' αυτούς που θα προσληφθούν να ασκήσουν πίεση προς όσους είναι μέσα στο Ραδιομέγαρο, για να εγκαταλείψουν τον χώρο και να ξεκινήσει η εργασία τους. Ωστόσο, τούτη την στιγμή δεν φαίνεται καμία πρόθεση απ' όσους βρίσκονται στο Ραδιομέγαρο να διευκολύνουν την λειτουργία της ΕΔΤ με την αποχώρηση τους απ' το Ραδιομέγαρο.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags