Facebook Pixel Η απάντηση του Mega στο The Voice με παρουσιάστρια έκπληξη (ΦΩΤΟ)
Life
| 2014-05-23 21:11:00

Η απάντηση του Mega στο The Voice με παρουσιάστρια έκπληξη (ΦΩΤΟ)

Η απάντηση του Mega στο The Voice με παρουσιάστρια έκπληξη (ΦΩΤΟ)

Το The Voice ήταν αδιαμφισβήτητα το πιο επιτυχημένο show στην ελληνική τηλεόραση για φέτος αφού η τηλεθέαση κάθε επεισοδίου ξεπερνούσε κάθε φορά και τις πιο υψηλές προσδοκίες.

Πέρα από την τηλεθέαση όμως, τόσο το format όσο και η απήχηση που είχε στους συμμετέχοντες, έδειξαν ότι το τραγούδι και τα show ταλέντων που έχουν να κάνουν με τη μουσική, είναι ιδιαιτέρως επιτυχημένα στη χώρα μας.

Το γεγονός αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει και το Mega, το οποίο θα φέρει στις οθόνες μας το Rising Star, ένα αντίστοιχο show ταλέντων πασίγνωστο ανά τον πλανήτη. Όπως αναφέρει το tvzapping, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να βγει στον αέρα το σποτάκι που θα καλεί τους υποψήφιους του Rising Star να στείλουν αιτήσεις συμμετοχής για το ολοκαίνουριο ισραηλινής καταγωγής με πολλές εκδοχές σε χώρες του εξωτερικού. Το συγκεκριμένο show διαφημίζεται ως το next best thing στον τομέα των μουσικό shows και οι υποψήφιοι εκτός από την κριτική επιτροπή, θα τραγουδούν μπροστά σε ζωντανό κοινό, το οποίο, μέσω ενός application στο κινητό, θα αποφασίζει ποιος θα μένει και ποιος θα αποχωρεί.

Το Rising Star αναμένεται να παρουσιάσει η Ζέτα Μακρυπούλια.



Πηγή: peoplegreece.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags