Facebook Pixel Η απάντηση-μπηχτή Καρπετόπουλου για ΠΑΟ!
Life
| 2015-06-07 23:34:00

Η απάντηση-μπηχτή Καρπετόπουλου για ΠΑΟ!

Η απάντηση-μπηχτή Καρπετόπουλου για ΠΑΟ!

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος σχολίασε σήμερα, αρκετές μέρες μετά, την δυσαρέσκεια που είχε εκφραστεί από τον Παναθηναϊκό προς το πρόσωπό του λόγω... Νίνη.

Μία μπηχτή που είχε στόχο τους ανθρώπους του Τριφυλλιού «πέταξε» το βράδυ της Κυριακής ο Αντώνης Καρπετόπουλος, ο οποίος έστω και με λίγες ημέρες καθυστέρηση, απάντησε σε όσα του είχαν «χρεώσει» οι Πράσινοι μετά το ματς του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο στην Λεωφόρο για τα πλέι οφ.

Θυμίζουμε, πως τότε μέσω κύκλων η πράσινη ΠΑΕ είχε εκφράσει μεγάλη δυσαρέσκεια σχετικά με τις ερωτήσεις του «Κάρπετ» προς τον Σωτήρη Νίνη, μετά από την εξαιρετική του εμφάνιση κόντρα στους Περιστεριώτες.

Οι Πράσινοι έδειξαν την ενόχλησή τους για μία ερώτηση που έγινε προς τον διεθνή μέσο λέγοντας, μέσω κύκλων, ότι "απορούμε πώς το συνδρομητικό επιτρέπει σε ανθρώπους που ΔΕΔΟΜΕΝΑ και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ διατηρούν εχθρική στάση απέναντι στο σύλλογό μας να έχουν οποιαδήποτε εμπλοκή στην παρουσίαση των αγώνων μας".

Ο Καρπετόπουλος είχε ρωτήσει τον Νίνη νωρίτερα, αν αν νιώθει πλέον ώριμος να αντέξει τον πάγκο, μιας και την προηγούμενη σεζόν, όταν έπαιζε δανεικός από την Πάρμα στον ΠΑΟΚ, είχε αντιδράσει (μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο και να διαβάσετε το θέμα ΕΔΩ).

Σήμερα λοιπόν, ο δημοσιογράφος της Nova πέταξε μία... μπηχτή για το Τριφύλλι, λέγοντας μετά την συνέντευξη του Στέφανου Αθανασιάδη στο συνδρομητικό, ότι «Πάλι καλά που δεν ρώτησα γιατί θα είχαμε θέματα...»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags