Πιστή στο ραντεβού της με τον Στίβο από το 1983, η ΕΡΤ καλύπτει τις προσπάθειες των καλύτερων αθλητών και αθλητριών του κλασικού αθλητισμού. Φέτος, στην κινεζική πρωτεύουσα, θα διεκδικήσουν μία θέση στο βάθρο ο Κώστας Φιλιππίδης, η Νικόλ Κυριακοπούλου, η Κατερίνα Στεφανίδη, ο Κώστας Δουβαλίδης και ο Λυκούργος Τσάκωνας.
Οι τηλεθεατές έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από την ΕΡΤ τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα του καλοκαιριού, σε ανοικτή και πανελλαδική μετάδοση. Ήδη, από τη δημόσια τηλεόραση παρακολουθήσαμε τις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μπακού, από το οποίο η ελληνική αποστολή επέστρεψε έχοντας στις αποσκευές της εννέα μετάλλια. Από την ΕΡΤ είδαμε την πορεία προς την κορυφή της Εθνικής μας Ομάδας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων Μπάσκετ, καθώς και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από την Εθνική Ομάδα Ανδρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πόλο.
Από τις 14 Αυγούστου, η ΕΡΤ θα καλύψει και τα φιλικά τουρνουά της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ στην Τουρκία, την Ξάνθη και την Αθήνα.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο