Όπως και τους αγώνες ΑΕΚ – Ηρακλής, Ατρόμητος - Ολυμπιακός καθώς και όλες τις υπόλοιπες αναμετρήσεις για την 8η αγωνιστική της πιο συναρπαστικής Super League των τελευταίων ετών (https://youtu.be/m_koxAP0DzA). Το αναλυτικό πρόγραμμα θα το βρείτε στο παρακάτω link http://www.novasports.gr/superleague08.
Την Σάββατο 24 Οκτωβρίου, δεσπόζει η αναμέτρηση ΑΕΚ – Ηρακλής που θα διεξαχθεί στις 19:30 στο ΟΑΚΑ και θα μεταδοθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD. Στην περιγραφή θα είναι ο Γιώργος Λυκουρόπουλος και στο ρεπορτάζ οι Μανώλης Βογιατζάκης και Γιάννης Φάκαρος. Νωρίτερα στις 15:00 η ΑΕΛ Καλλονής θα αντιμετωπίσει το Λεβαδειακό σε ένα παιχνίδι που θα προβληθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ των Βασίλη Κωνσταντόπουλου και Γιώργου Βασιλείου. Στις 17:15 ο Παναιτωλικός θα υποδεχθεί τον Πλατανιά, σε ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ των Βαγγέλη Πήχα και Γιώργου Αργυρόγλου.
Το δεύτερο μέρος της 8ης αγωνιστικής ξεκινάει την Κυριακή 25 Οκτωβρίου με τον αγώνα Ατρόμητος - Ολυμπιακός. Συγκεκριμένα στις 15:00 οι Περιστεριώτες θα υποδεχθούν τους «ερυθρόλευκους» σε μια αναμέτρηση που θα καλυφθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ των Αποστόλη Λάμπου και Νίκου Γαβαλά. Στις 17:15 θα ακολουθήσουν τρεις αναμετρήσεις. Ο Πανθρακικός θα υποδεχθεί την Skoda Ξάνθη, σ’ έναν αγώνα που θα καλυφθεί από το Novasports 6 σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ των Παναγιώτη Στεφάνου και Ευγένιου Δαδαλιάρα. Ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει τη Βέροια με τον αγώνα να προβάλλεται από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου και ρεπορτάζ των Γιώργου Βασιλείου και Μανώλη Βογιατζάκη. Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης σε ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί από το Novasports 4 σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ των Βαγγέλη Πήχα και Γιώργου Μαρκόπουλου.
«Παίζουμε Ελλάδα δυνατά τρεις ημέρες στη σειρά»
Τα κανάλια Novasports με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, «Παίζουν Ελλάδα δυνατά τρεις ημέρες στη σειρά», προσφέροντας στους φίλους του ποδοσφαίρου, σφαιρική και συνεχή ενημέρωση για την πορεία της αγαπημένης τους ομάδας. Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου μετά το τέλος του βραδινού αγώνα στις 21:30 θα προβληθεί στα Novasports 2 και Novasports 2 HD η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Άγγελο Στυλιάδη και Αντώνη Καρπετόπουλο με τον σχολιασμό και το ρεπορτάζ από τους αγώνες που ολοκληρώθηκαν, αλλά και το ρεπορτάζ για τις υπόλοιπες αναμετρήσεις.
Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου από τις 16:00 οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα μπουν στο κλίμα των αγώνων με το «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Λίλα Κουντουριώτη, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιαννίκο Δούσκα στα Novasports 1 και Novasports 1 HD και στις 17:15 θα μεταδοθούν παράλληλα από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD οι τρεις αγώνες της ημέρας. Επίσης, θα υπάρξει ενημέρωση και ζωντανή σύνδεση με τον αγώνα ΟΦΗ – ΠΑΟ Κρουσσώνος για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Στην περιγραφή θα είναι ο Γιάννης Τσαϊνης. Αμέσως μετά το τέλος του βραδινού αγώνα των 19:30, θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τον Αντώνη Καρπετόπουλο να προστίθεται στην παρέα μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους. Επίσης, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στις 21:30 θα προβληθεί από το Novasports 24 HD η εκπομπή «Best of Super League» σε παρουσίαση του Δημήτρη Παπανικολάου, όπου οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τα στιγμιότυπα όλων των αγώνων που έχουν ολοκληρωθεί και να ενημερωθούν μέσα σε μία ώρα για όλα όσα θα έχουν διαδραματιστεί στα γήπεδα της Super League.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο