Μεγάλη είναι η αναστάτωση που υπάρχει από χθες το βράδυ στην Ευρώπη αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη, μετά από το συντονισμένο τρομοκρατικό χτύπημα στη Γαλλία.

Οι δράστες του ISIS αποφάσισαν να χτυπήσουν σε σημεία που ήταν μαζεμένος πολύς κόσμος και το Stade de France ήταν ένας τέτοιος χώρος.

Με δεκάδες χιλιάδες φιλάθλους μαζεμένους για να δούνε το φιλικό παιχνίδι ποδοσφαίρου, αλλά και στους παρόντες τον πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ...

Πέρα δηλαδή από τους 100άδες νεκρούς που είχε η χθεσινή βραδιά σε όλα τα σημεία που έγιναν χτυπήματα, στο γήπεδο υπήρχε και ο πρόεδρος της Γαλλίας και το χτύπημα είχε και σημειολογικό χαρακτήρα...

Για αυτό και προκαλεί ανησυχία το σημερινό πρωτοσέλιδο θέμα της εφημερίδας Ακρόπολη, που κάνει λόγο για φόβους περί τρομοκρατικού χτυπήματος του ISIS στις 17 Νοεμβρίου, στο φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην Τουρκία και την Ελλάδα!

Ένα παιχνίδι που θα παρακολουθήσει και ο Αλέξης Τσίπρας, καθώς είναι καλεσμένος στη γειτονική χώρα από τον Νταβούτογλου!

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι ελληνικές αρχές βρίσκονται σε επιφυλακή και μένει να δούμε αν θα υπάρξει επίσημα, κυβερνητικά, θέση για το συγκεκριμένο πρωτοσέλιδο...

Μία μικρή παρατήρηση: Στο σημερινό πρωτοσέλιδο της Ακρόπολης, δεν υπάρχει καμιά αναφορά στο τρομοκρατικό χτύπημα στη Γαλλία!

Η πιθανότητα, δηλαδή, να είχε κλείσει την ύλη της η εφημερίδα και να βρισκόταν στο τυπογραφείο την ώρα της επίθεσης στη Γαλλία, ενισχύσει ίσως ακόμα περισσότερο το ρεπορτάζ!

Αυξάνοντας, φυσικά, την ανησυχία...

** ΚΛΙΚ ΚΙ ΕΔΩ - Βούιξε η πιάτσα: "Κλέβει" διεθνή φορ του Παναθηναϊκού η ΑΕΚ!