Κάθε Σάββατο στις 17:00 η εκπομπή του Ευτύχη Μπλέτσα κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Το Happy Traveller ταξιδεύει τους τηλεθεατές εντός και εκτός Ελλάδας μέσα από τις εικόνες του. Τραγική σύμπτωση, το σημερινό επεισόδιο ήταν αφιερωμένο στο Παρίσι.
«Άλλο ένα ταξίδι εκτός συνόρων στο μαγευτικό Παρίσι! Το επεισόδιο ξεκινάει από μια περιπλάνηση του Ευτύχη σε πόλεις της Βόρειας Γαλλίας όπως η Λίλ και η Βουλώνη. Σειρά έχει το Παρίσι και μια τεράστια βόλτα στο στον Πύργο του Άιφελ, την Παναγία των Παρισίων, το Λούβρο, τον κήπο του Λουξεμβούργου, την αψίδα του Θριάμβου και όλα τα κλασικά μέρη που αξίζει κάποιος να δει αν πάει εκεί. Εκτός αυτών όμως ο Ευτύχης πάει βόλτα με Ferrari στο κέντρο της πόλης και ανεβαίνει στα πιο τρελά rollercoaster της Eurodisney. Φυσικά δεν ξεχνάει να δοκιμάζει γαλλικές γεύσεις όπως Παριζιάνικο street food, παραδοσιακά γλυκά αλλά και κάποια πιο εκλεπτυσμένα πιάτα της Γαλλικής κουζίνας.» έγραφε το δελτίο τύπου για τη σημερινή εκπομπή που δεν είδαμε ποτέ στους δέκτες μας.
«Σήμερα κανείς δεν μπορεί να είναι happy στο Παρίσι» ανέφερε ο παρουσιαστής Ευτύχης Μπλέτσας σε μήνυμα του στο Facebook ενημερώνοντας τους φίλους της εκπομπής για την αναβολή της.
ΠΗΓΗ: zappit.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο