Facebook Pixel Survivor: Εξέλιξη σοκ: Παίκτης από τους Διάσημους… πάει στους Μαχητές!
Life
| 2017-03-31 18:02:00

Survivor: Εξέλιξη σοκ: Παίκτης από τους Διάσημους… πάει στους Μαχητές!

Survivor: Εξέλιξη σοκ: Παίκτης από τους Διάσημους… πάει στους Μαχητές!

Όπως όλα δείχνουν το Survivor έχει σκοπό να ξεπεράσει και το ίδιο του το ατομικό ρεκόρ σε τηλεθέαση καθώς οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια θα είναι απ αυτές που προκαλούν ταχυπαλμίες.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Κλεοπάτρας Πατλάκη στην καθημερινή εφημερίδα Star Press, μετά το τροχαίο με το βανάκι στο οποίο επέβαιναν οι Μαχητές και τον σοβαρό τραυματισμό της Ειρήνης Κολιδά και του Μάριου, οι ομάδα των Μαχητών γίνεται όλο και πιο αδύναμη.

Έτσι όταν δύο από τους καλύτερους παίκτες τους είναι εκτός αγωνισμάτων, με την Κολιδά να αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι και να επιστρέφει Ελλάδα, οι Μαχητές μένουν ουσιαστικά με ελάχιστους παίκτες απέναντι στους 10 της ομάδας των Διασήμων

Σύμφωνα λοιπόν με την Star Press, η παραγωγή θέλοντας να ενδυναμώσει την ομάδα των Μαχητών, ώστε το παιχνίδι να γίνει πιο δίκαιο, θα κάνει την ίδια διαδικασία που είχε πραγματοποιηθεί και στα πρώτα επεισόδια. Δηλαδή, θα γίνει ψηφοφορία στην ομάδα των Διάσημων προκειμένου ν αποφασίσουν ποιόν παίκτη τους θα στείλουν στην ομάδα των μαχητών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή στους Διάσημους, έχουν στοχοποιηθεί από τις «κλίκες» δύο πρόσωπα που δεν είναι άλλοι από τους Γιάννη Σπαλιάρα και Γιώργο Αγγελόπουλο.

Μένει λοιπόν να δούμε αν αυτός που θα επιστρέψει θα είναι αυτός που… είχαν διώξει αρχικά, δηλαδή ο Ντάνος ή αν ο Γιάννης Σπαλιάρας θα είναι αυτός που θα κριθεί… ανεπιθύμητος από τους μέχρι τώρα δικούς του ανθρώπους.

 

Πηγή: Εφημερίδα Star Press

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags