Facebook Pixel Αυτός είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει από το Survivor! Αποκάλυψη-βόμβα…(BINTEO)
Life
| 2017-04-05 18:42:00

Αυτός είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει από το Survivor! Αποκάλυψη-βόμβα…(BINTEO)

Αυτός είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει από το Survivor! Αποκάλυψη-βόμβα…(BINTEO)

Το Survivor από την πρώτη κιόλας μέρα προβολής του έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τόσο των τηλεθεατών όσο και των τηλεοπτικών εκπομπών!

Καθημερινά οι εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης αφιερώνουν χρόνο για να σχολιάζουν όσα συμβαίνουν στο reality επιβίωσης!

Αυτό κάνει και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία-όπως σίγουρα έχετε καταλάβει όλοι-είναι φανατική οπαδός του Survivor και κάθε βράδυ παρακολουθεί όσα γίνονται στον Άγιο Δομίνικο με αμείωτο ενδιαφέρον και όλα αυτά τα σχολιάζει στην εκπομπή της!

Σήμερα λοιπόν, η Ελένη στην εκπομπή της συζητούσε μαζί με τους συνεργάτες της για τις υποψηφιότητες προς αποχώρηση στο χτεσινό επεισόδιο του Survivor.

Oι συνεργάτες της, μάλιστα, αναφέρθηκαν, και σε όσα ακούγονται περί του επόμενου άντρα που θα αποχωρήσει από την ομάδα των Μαχητών.

«Αυτός που ακούγεται ότι έχει τις περισσότερες πιθανότητες να φύγει είναι ο Πάνος Αργιαννίδης» ανέφεραν. «Ακολουθεί πολύ κοντά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, δεν σκέφτεται κανείς ότι υπάρχει πιθανότητα να τον αφήσουν (το κοινό) να φύγει!» κατέληξαν, αναφερόμενοι κυρίως στο αισθητήριο που δίδεται, μέσω των social media. Δείτε τι ακριβώς ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:



Πηγή: youweekly.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags