Facebook Pixel Πρεμιέρα «Aποκαλυπτικών» και Φουρθιώτη – Ο Μένιος ανακοίνωσε την ημερομηνία του τέλους (BINTEO)
Life
| 2017-09-09 19:07:00

Πρεμιέρα «Aποκαλυπτικών» και Φουρθιώτη – Ο Μένιος ανακοίνωσε την ημερομηνία του τέλους (BINTEO)

Πρεμιέρα «Aποκαλυπτικών» και Φουρθιώτη – Ο Μένιος ανακοίνωσε την ημερομηνία του τέλους (BINTEO)

Ανατρεπτική αποδείχθηκε η έναρξη της πρεμιέρας του Μένιου Φουρθιώτη και των «Αποκαλυπτικών», με τον κεντρικό παρουσιαστή να… απουσιάζει.

Την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν ανέλαβε η Νανά Παλαιτσάκη, η οποία τον τελευταίο καιρό δεν εμφανιζόταν στην εκπομπή για προσωπικούς της λόγους. Ωστόσο, στην πρεμιέρα της 5ης κατά σειρά σεζόν, ήταν εκείνη που καλωσόρισε τους τηλεθεατές, κάνοντας μια μικρή εισαγωγή για όσα θα ακολουθήσουν.

Μερικά λεπτά αργότερα, η εκπομπή παρουσίασε ένα βίντεο – αφιέρωμα (μα φυσικά, σε ποιον άλλο;) στον Μένιο Φουρθιώτη, με αποσπάσματα παλαιότερων εκπομπών και… μουσικό χαλί Game of Thrones. «Δεν χρειάζονται συστάσεις. Απλά Αποκαλυπτικά. Γιατί πια όλοι γνωριζόμαστε καλά», ακούσαμε μια φωνή να λέει.

Τελικά, ο Μένιος Φουρθιώτης έκανε επιτέλους την εμφάνισή του, 5,5 λεπτά μετά φωνάζοντας «Καλό μεσημέρι, καλή σεζόν, καλώς ήρθατε στα Αποκαλυπτικά» και χωρίς να χάσει πολύ χρόνο, ενημέρωσε λίγο αργότερα το κοινό για την ημερομηνία που η εκπομπή θα ρίξει αυλαία.

Σύμφωνα με τον ίδιο, παρά τις φήμες που θέλουν την εκπομπή του να «κόβεται» από το Epsilon τέλος Δεκεμβρίου, θα συνεχιστεί κανονικά μέχρι τον Ιούλιο του 2018.

Για να δούμε…



Πηγή: dailymedia.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags