Μετά τον Ανδρέα Δημάτο που απάντησε με ανάρτησή του, την Τρίτη, στον Γιώργο Σαββίδη, ο οποίος υπαινίχτηκε σε ποστάρισμά του,ότι η ΑΕΚ ζήτησε διακοπή πρωταθλήματος για να ξεκουραστεί, ήρθε την Τετάρτη νέο κιτρινόμαυρο χτύπημα προς τον γιο του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα η εφημερίδα «Ώρα των Σπορ» απαντά στον μέλος του ΔΣ της ασπρόμαυρης ΠΑΕ. «Γιώργο Σαββίδη έχει απορίες; Να σου τις λύσουμε. 4 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, 6-0 γκολ και εσύ... το τσίγκινο κύπελλο του Καλφόγλου», αναφέρεται στο πρωτοσέλιδο από το κιτρινόμαυρο Μέσο, το οποίο παρουσιάζει τα συγκεκριμένα παιχνίδια που έχει πάρει η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ, στον οποίο υπενθυμίζει πως πήρε πέρσι το Κύπελλο, στον Βόλο.

Με αυτόν τον τρόπο προκαλείται ο Γιώργος Σαββίδης για το πρόσφατο ποστάρισμά του, το οποίο συνδύασε με δηλώσεις του Χριστοδουλόπουλου. Το θέμα είναι ότι στην οικογένεια της ΑΕΚ είναι έξαλλοι με κάποια επικοινωνιακά ζητήματα των Θεσσαλονικέων, γι'αυτό και έγινε αυτό το... πέσιμο! Πριν το παιχνίδι στο Περιστέρι, φωνές από Βορρά αναρωτιόντουσαν, πως αντέχουν οι παίκτες της Ένωσης και τρέχουν μετά από τόσα παιχνίδια. Υπαινίσσονταν ότι οι κιτρινόμαυροι ντοπάρονται και στη συνέχεια αυτοακυρώθηκαν, μιλώντας για κούραση...

 

«